- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
Selamlar
29 yasinda 8 yillik evliyim
8 yilin hergünü güllük gulistanlik gecmedi tabi
Ama eşim benim yüzümden bir çok akrabası ve arkadaşıyla irtibatini kesmek zorunda kaldi
Allah var gücünün yettiğince birseyler yapmaya calışti
Ama ailem eşimin hicbirsey yapmadığın i iddia ediyor bazsn ben bile etki altinda kalıyorum ve eşime psikolojik baskı uyguluyorum
2 yıldır törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor birsey demesemde kaşımın kalkmasindan anlaşılıyor
Adam en sonunda isyan etti gecen hafta ...
Ben kendimi duzelttim,bir cok şeyden vazgeçtim .seni sevdiğim için senin bian yüzün gülsün diye tüm sorunlarımı icime attim.Mutlu olabilmen icin sıfır telefon aldim para biriktirdim yok halimde ama kuru ve samimiyetsiz bir sagol dedin okadar
Bir gülme bir yumusak ve sevgi dolu tavir yok
Bir naz cilve yok
Ölü gibi yaşıyorsun
Evet zamaninda üzdüm ama özürdiledim ve duzeltmeye çalıştım
Sen eve bile bakmıyorsun
Tek derdin cocuk olmuş
Vs vs.
Yığınla seyler saydı ve en son artık ben içimde bitirdim dedi
1 haftadır sırf cocuk için konuşuyoruz
Bugün kendine mont almış
Bende ilk bozuldum niye alıyor yığınla ihtuyac var vs diye ama belli etmedim. Telefonda konuşuyorduk ben susunca istiyorsan montu geri iade edeyim dükkana dedi ve kapatti
Adam 4 yildir ayni montu giyiyor ve sokukler oldu montunda
Ben niye böyleyim bilmiyorum
edit:Bende 6 yildir ayni montu giyiyorum esime tepki vermedim niye mont aldin vs demedim mont mu aldin askim dedim sadece
Eşimin ne yaptığı ni artik anlıyorum beni vicdanimdan vurmaya çalışıyor
29 yasinda 8 yillik evliyim
8 yilin hergünü güllük gulistanlik gecmedi tabi
Ama eşim benim yüzümden bir çok akrabası ve arkadaşıyla irtibatini kesmek zorunda kaldi
Allah var gücünün yettiğince birseyler yapmaya calışti
Ama ailem eşimin hicbirsey yapmadığın i iddia ediyor bazsn ben bile etki altinda kalıyorum ve eşime psikolojik baskı uyguluyorum
2 yıldır törpülemeye çalışıyorum ama olmuyor birsey demesemde kaşımın kalkmasindan anlaşılıyor
Adam en sonunda isyan etti gecen hafta ...
Ben kendimi duzelttim,bir cok şeyden vazgeçtim .seni sevdiğim için senin bian yüzün gülsün diye tüm sorunlarımı icime attim.Mutlu olabilmen icin sıfır telefon aldim para biriktirdim yok halimde ama kuru ve samimiyetsiz bir sagol dedin okadar
Bir gülme bir yumusak ve sevgi dolu tavir yok
Bir naz cilve yok
Ölü gibi yaşıyorsun
Evet zamaninda üzdüm ama özürdiledim ve duzeltmeye çalıştım
Sen eve bile bakmıyorsun
Tek derdin cocuk olmuş
Vs vs.
Yığınla seyler saydı ve en son artık ben içimde bitirdim dedi
1 haftadır sırf cocuk için konuşuyoruz
Bugün kendine mont almış
Bende ilk bozuldum niye alıyor yığınla ihtuyac var vs diye ama belli etmedim. Telefonda konuşuyorduk ben susunca istiyorsan montu geri iade edeyim dükkana dedi ve kapatti
Adam 4 yildir ayni montu giyiyor ve sokukler oldu montunda
Ben niye böyleyim bilmiyorum
edit:Bende 6 yildir ayni montu giyiyorum esime tepki vermedim niye mont aldin vs demedim mont mu aldin askim dedim sadece
Eşimin ne yaptığı ni artik anlıyorum beni vicdanimdan vurmaya çalışıyor
Son düzenleme: