Merhaba hanımlar,sizlere bir kaç kere eşim ve ailesiyle ilgili sorunlarımı paylaştım çok teşekkür ederim bana çok yol gösterici oldunuz.Eşimle herkes gibi maddi sorunlarımız kadar ,3. kişiler nedeniyle sorunlar yaşıyoruz buda evliliğimizi bir çıkmaza götürüyor
Gerek kültürel çatışmalar,gerek öfke kontrolünü bilemememiz her şeyi daha da zorlaştırdı.2.5 yıldır üst üste zor günler yaşadık özellikle de çocuk doğduğundan beri durumumuz daha da zorlaştı.Kendi adıma bir şeyleri, özellikle de K.valide,görümcelerin patavatsızca sözlerini,haraketlerini takmamayı,eşimi bunun için yargılamamayı çok istiyorum fakat her defasında allahın her günü uzak olmama rağmen bunları düşünmekle,şöyle cevap verseydim daha iyi olurdu,gidip konuşsam şöyle şöyle diyeceğim demekle ve eşimle bunların kavgasını yapmakla geçti.Elimde olmadan bunlar takıntı haline geldi nasıl çözüceğimi bilmiyorum en son eşimde ben bıktım,canımdan bezdim artık bu sorunlardan dedi ve avm de herkesin içinde inatlaşarak kavga ettik çok utandım
psikolojik destek almamız gerekiyor,özellikle de benim,aslında çift terapisi gerçi ilaçta kullanmamız gerekiyor sanırım
bizim durumumuzda olupta ilişkileri düzelen arkadaşlar önerileriniz neler olur acaba??
Bir de İstanbul da önerebileceğiniz eşimle beraber gidebileceğimiz uygun olması da önemli aile terapisti var mı ???

Son düzenleme: