çok büyük kavgalar dışında hiçbir sorunu eşinize anlatmayın, onların tabiriyle dırdır etmeyin
ne oLursa olsun ailesi melektir erkeklerin gözünde. sizse hep el kızı kalacaaksınız...
ailesiyle bi sorun olduğunda sakince ve bi kaç kelimeyle cevap verip, çekilin kenara
artık eşinize dert yanmayın, ailesiyle mesafeli olun
Açık sözlü ol ve kendinle sinir harbi yaşama, senin sinirlerini bozuyorlarsa hemen cevabını ver kendini hasta etme arkadaşım en azından bu zaman kadar ben düşündüm bundan sonra onlar düşünsünler dersin.....
herkeste aynı dert var sanırım takma kardeşim senden önemli bende ilk aylar kafayı yicektim kaynana bozuntusu bana açgözlü dahi dedi sırf geçinemiyoruz istanbulda dedim diye ( buarada bize evlenirken hiç yardım etmediler eşya almayı düğün yapmayı bırakın takı bile takmadı sağolsun ) il aylar eşimle birbirimizi yedik sırf ailesi yüzünden şimdi ne görüşüyorum ne yüzlerini görüyorum benden uzakta şeytanlarıa yakın olsunlar aşağlık insanlar sende takılma yuvana bak kocanla iyi ol ben kocamla iyi olmaya çalışıyorum ki onlarda çatlasın
bak senin ailenle de sorunlar oluyormuş.peki eşin annenlere giderken sorun yaşatıyormu.bence bi karar alacaksınız ailelerimizi böyle kabul etcez.onlarla görüşcez ama sorunları evimize taşımıycaz diye.siz iyi olun.onlar ne yaparlarsa yapsınlar boşuna yıpratmayın birbirinizi
kaynanalar neyse de öle bi görumcem olsa bana hizmetci muamelesi yapsa allah yarattı demem patiska gibi yırtarım adamı
offffffff napsakki, bana ne psikoloj ne aile terpisti fayda verir, saplantı çok zor bişey, kendi kendine halletmen gerek, şu çeneyi bir türlü tutamıyoruz ya, her seferinde hooopp bi konu oraya gidiyor malesef.. ve onlar orda o kadar düşmanlık yaparken keyif çatarken biz eşimizle onların saçma salak lafları yüzünden kavga ediyoz...
bence bu konuya bide şöyle bakmalısınız sonuçta eşinizi yetiştiren o anne her şekilde idare etmeniz gerekir.gerektiği zamanlarda he he deyip geçmeniz gerekir.Önemli olan sizsiniz kendinizden başka birşeyleri önemsemeniz hata olur sizin için..kimse sizi üzdüğü için pişmanlık duymayacak siz üzüldüğünüzle ve kendinize dert ettiklerinizle kalacaksınız.
Bunlara takılmadan önce biras daha düşünmelisiniz kanaatimce..
çok büyük kavgalar dışında hiçbir sorunu eşinize anlatmayın, onların tabiriyle dırdır etmeyin
ne oLursa olsun ailesi melektir erkeklerin gözünde. sizse hep el kızı kalacaaksınız...
ailesiyle bi sorun olduğunda sakince ve bi kaç kelimeyle cevap verip, çekilin kenara
artık eşinize dert yanmayın, ailesiyle mesafeli olun
zor olsada herşeyi duyma görme her söyleneni kafanda büyütme.eşinle senin ailen şöyle benim ailem böyle gibi laflara girme.sonuçta o insanlar aileleriniz mutlaka biraraya geleceksiniz.daha soğukkanlı ve vurdumduymaz ol.mümkün olduğuncada az görüşmeye çalış canım
Siz galiba esinizin gozunde el kizisiniz ..
Oyle sey Mi Olur? Ailesinden once esi gelir taraflarin!!! Hayat arkadasi,Cocugunun Annesi/babasi..
Anne ,kardes artik daha sonra gelirler,.. Sahsen Kimse kendisini el kizi olarak goren biriyle, evlenmez,evli kalmak istemez.
YOK oyle sacmalik...
Konu sahibi sana gelince arkadasim,sana tavsiyem esine yansitma,kaynananla gorumcenle olan sorunlarini kendi basina onlarla konusarak hallet.
erkekler boyle durumlara gelemezler.Ailesi oldugu icin degil..Onun aileside esinizle hep sizin yuzunuzden kavga etse,bunuda istemez.Anlatmak isdedigim bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?