• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik hamile hissetmek

Kadiryiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
11
0
1
22
Merhaba ben daha önce ilişkilerimde ella kullanmıştım hamilelik fln olmamıştı ama son kez daha kullanmak zorunda kaldım ilişkiden 3 gün sonra regl oldum ama baya regli yoğun şekilde af edersiniz kanamam oldu ama uzun sürdü ilişkiden 11 gün sonra test yaptım negatif 7 temmuzda nikahim var ama yinede hamile kalmak istemiyorum ama şu an sanki göğüslerim ağrıyor gibime geliyor bide geçen gün yumurtlama akıntısı geldi yumurta akı gibi her ay olduğu gibi ama şu anda süt kesiği gibi akinti var hafif pıhtılı gibi karnım da ağrıyor bazen reglime 8 9 gün var hamile miyim acaba Cevaplarsanız sevinirim

Kilo almışsındır büyüyordur 😀
Regl döneminde olur yumurtlama döneminde olur göğüs ağrısı tek başına anlam ifade etmez
Böyle uçları irileşmiş gibi uçlarına dokununca aciyo sadece uçları aciyo ama İnternetdne baktım hamilelik belirtisi gösteriyor anlam veremiyorum sizide sıktım gibi kusura bakmayın

Böyle uçları irileşmiş gibi uçlarına dokununca aciyo sadece uçları aciyo ama İnternetdne baktım hamilelik belirtisi gösteriyor anlam veremiyorum sizide sıktım gibi kusura bakmayın
Hamilelik ve regl belirtileri birebir aynıdır nerdeyse . Dediğim gibi anlam vermeye yüklemeye kasmayın. Pütürtülü akıntı için doktora gidin ilerlemesin

Back
X