psikolojik ilaç kullandığım için arkadaşım dalga geçti

teşekkür ediyorum inşallah.. :) düzenli bi tedavi hastaya uygun ilaçlar gerçekten işe yarıyor fakat böyle deli muamelesi yapanları gördükçe insan ilaçlardan soğuyor :)

aman ne soğuyacakmışsın onu diyen kendisinden soğusun. üniversiteye kadar geldim nasıl bu kadar cahil kalabildim diye? :KK53::KK53::KK53:

odanı değiştirmen iyi olmuş canım ama ilacını bırakma tedavini tamamla. dengesizler yüzünden tedavini aksatma

aman be canım yaa
asıl hasta kendidir kendi
hep böyleleri yüzünden delleniyoz zaten:KK34:
ilaçlarını düzenli kullan
emin ol yaşamdan ölmez daha beterini

yazık, insanlar cahil oldukları kadar vurdumduymaz ve kabalar... bırak, hiç muhattab bile olma bu tür insanlara dil dökmeye değmez...

otursun kendi cahilliğine yansın.

yurtta kalıyorum bigün çekmecemde unutmuşum ilaçlarımı dolabıma kilitlememişim arkadaşım bakmış.. bigün küçük bi yüzden tartışma çıktı ''bana sen ruh hastasın o yüzden ilaç kullanıyosun'' diyip yüzüme vurdu bende odamı değiştirdim kimse bilmiyor ilaç kullandığımı kesin çekmecemi karıştırıp okudu reçetesini falan bu olaydan sonra ilaç içmek istemiyorum deli muamelesi gördüm resmen :(
basligi okuyunca sen mi soyledin dicektm se kendi gormus.. bununla dalga gecebilecek kadar kendi hasta, kim ister kullanmak, vizcdansizca olmus tavri..
yine de kimse bilmesin arkadasim, insan iyilesse de laftan kurtaramaz yakasini.. ben ergenken annemle anlasamazdik, bi danismana gidelim dedi annem, zevzek kuzenim duymus, parmagina doladi resmen, lavantanin sartelleri atmis filan diye.. yine sinirlendim hatirlayinca :)

o senin arkadasin degil sahsin biri de takilma boyle seylere yanliz ilac kullanip fizyolojini duzeltirken psikolojini de topla yanliz basina ilac care olmaz kendini guclu kilacak telkinlerle basla milletin ne dedigini onemseme kendini gelistir bilgin kulturun olsun kendine guven o yaratiklar toplumda bol gul ve gec

ruh hastası kim biliyormusun pskolojik tedavi görmeyi reddedip cinnet geçirip çocugunu eşini annesini babasını öldüren kişi sen tedavi oluyorsan ben seni tebrik ediyorum arkadaşım:KK9: bu utanılcak bişey degil asla sakın ilaçlarını bırakma sakın artı arkadaşında sana bunları yaşattıgı için onuda Allaha havale et rabbim cezasını öyle güzel verirki neye ugradıgını şaşırır ve insan birini birşey yüzünden kınarsa yaşamadan ölmezmiş boşver düşünme sen bunları:KK69:

sen de uygun bir fırsatta sen sapık bir hırsızsın, çekmecemin içinde ne işin var de.
sonra şey de diyebilirsin, bak benden uzak dur deliyim ben doğrarım seni. bak ilaç da kullanyorum hapse bile girmem ayağını denk al de. hahahah :confused:

sen de uygun bir fırsatta sen sapık bir hırsızsın, çekmecemin içinde ne işin var de.
sonra şey de diyebilirsin, bak benden uzak dur deliyim ben doğrarım seni. bak ilaç da kullanyorum hapse bile girmem ayağını denk al de. hahahah :confused:
bunlara gerek kalmadı çok şükür ikimizde farklı bloklardayız yoksa korkuturdum onu:KK53:

Back
X