- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Bence cok abarti bir istek. Yerinizde olsam ciddi sekilde bu konuyu konusup sebeplerini anlamaya calisirdim..erkek personele soru sorsaniz ne olacakmis yani nedir buradaki kiskanma sebebi?? boyle kucuk seylerden ileride kavga cikarsa iliskiniz zorlanir epey gibi geliyor.
teşekkür ederim cevabınız için..sordum neden böyle yapıyosun diye..erkeklerin içlerinin ne kadar kötü olduğunu sen bilemezsin diyor..kuaföre gitcem diyorum
tamam beraber gideriz diyo..bayan kuaförlerinin çoğuda kötü düşünceliymiş
merhabalar..
2 yıllık bir ilişkiden sonra nişanlandım..herkesin yaşadığı gibi problemler oldu fakat bu bambaşka..
nişanlım ailesine bana aşırı düşkün..çok iyi bir eş çok iyi bir baba olacak eminim..
çok kıskanç o yanımdayken karşı cinsle muhatap olmamam lazımmış..
sorum şu..evlendikten sonra pişman olurmuyum diye çok korkuyorum.beni kısıtlayacak gibi geliyor
konuştum..sen işteyken markete vs.gidince erkek personelle muhatap olcam gerekirse dediğimde bayana sorarsın sende diye bir cevapla karşılaşıyorum..((
nikahıma 10 gün var fikirlerinizi bekliyorum
çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimm.her müdahalemde kavga çıkıyor amaBen yeni evliyim canım.
Bizim çok sevgililik dönemimiz olmadı öyle uzuun uzadıya zamanlar geçiremedik. Eşimin kıskanç olduğunu biliyordum ama bu kadar bilmiyordum.
Evlendikten sonra daha iyi öğreniyorum.
Eşim daha mutaasıp bi ailede çevrede yetişmiş, bense Bursa'da büyüdüm, İzmir'de okudum, çevre ve aile olarak daha rahat bir ortamdaydım. Ailem bana hep güvendi, evin en büyük çocuğu olduğum için ve küçük kardeşim de kız olduğu için bütün erkek işlerini de ben yaptım. ( Toplumun kabullendiği şekilde söylüyorum anlaşılsın diye, yoksa sadece erkeklerin yapması gerektiğini düşündüğüm için değil, erkeklerin pabucunu dama attırırım cadı gibiyimdir.)
Şimdi ise eşim bana elinin işiyle erkek işine karışma modunda davranıyor, aynı senin dediğin gibi, erkeklerle muhatap olma vs muhabbeti..
Ben de öyle alışmamışım, işleri halletmek adına girip çıkmadığım yer kalmamıştı, alışığım da, atılıveriyorum hemen şu şöyle bu böyle diye erkek de olsa kız da olsa karşımdaki..
Eşim de bozuluyor ben varken niye sen erkeklerle konuşuyorsun, ben hallederim diyor.
Bi arkadaşıma gideyim, tel ile arayıp kontrol ediyor. (Her ne kadar öylesine aradım dese de biliyorum ne var ne yok diye aradığını sesinden konuşmasından.. )
Kuaföre kapıdan arabayla bırakır, bi de ordayken yine arar.
Arkadaşlarımı sorgular.
Anlayacağın hiç alışık olmadığım bir tarzla karşı karşıyayım ve zorlanmıyorum değil.
Ama ben de kabullenmiyorum tabi bu durumu, onu değiştirmeye, bunları sorun etmemesi gerektiğine ikna etmeye çalışıyorum.
Bana güvenmemesi için de bir sebep yok, hiç yanlışım olmadı ona.
Yavaş yavaş düzeliyor gibi, orta yolu bulmaya çalııyoruz.
Haa sorarsan bunları bilmene rağmen onunla yine de evlenir miydin diye, KESİNLİKLE EVET derim.
Sevdikten ve çoğu şeyde anlaştıktan sonra böyle şeyler yuvarlanıp gidiliyor. Ama unutma tabi, mücadeleyi elden bırakmaman lazım, o böyle istiyor böyle olmalıyım moduna girme.
Nikahtan önce herkesin kafası karışır, sen mutluluğuna bak canım, bunları da dert etme bence.
Biraz uzun oldu kusura bakma, öpüyorum
merhabalar..
2 yıllık bir ilişkiden sonra nişanlandım..herkesin yaşadığı gibi problemler oldu fakat bu bambaşka..
nişanlım ailesine bana aşırı düşkün..çok iyi bir eş çok iyi bir baba olacak eminim..
sorum şu..evlendikten sonra pişman olurmuyum diye çok korkuyorum.beni kısıtlayacak gibi geliyor
konuştum..sen işteyken markete vs.gidince erkek personelle muhatap olcam gerekirse dediğimde bayana sorarsın sende diye bir cevapla karşılaşıyorum..((
merhabalar..
çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimm.her müdahalemde kavga çıkıyor ama
Geç kalmışsın bunu sormak için canım be.
Nikahına 10 gün kalmış. Nişanlının düşünce tarzını çözemediğim için öneride bulunmakta zor oluyor.
Ya oturup konuş ya da he he de geç, genelde bu düşünce tarzı değişmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?