- 31 Ocak 2019
- 20
- 10
- 16
- Konu Sahibi differentfeelings
-
Merhaba, ben gerçekten meraj ettiğim i in soruyorum. Markette fiyatlar nasıl? Kvgil öve öve bitiremiyorlarda 3bin tl cocuklu bir aile rahat gecinirmiş kira ödemeyince.Dün marketteki etiket fiyatlarını görünce bende de böyle bir his oluştu maalesef
3bin tl ile çocuklu bir aile nasıl geçinir bilemeyeceğim ama okul masrafları faturalar derken kira olmasa bile şuan 3bin geçinmek için sınır bir paradır gibime geliyor pazara gidiyorum 100 TL yetmiyor desem yeridir daha bunun marketi çocukların marketten istediği abur cubur ee ayda 1 kez dışarı çıkılsa bilemiyorum 3bin yeter mi küçük çocuk varsa bez parası eczaneye gidiliyor en az 60 TL ilaç parası çıkıyor şu devirde kirada olup asgari ücretle geçinenlere Rabbim yardım etsin diyorumMerhaba, ben gerçekten meraj ettiğim i in soruyorum. Markette fiyatlar nasıl? Kvgil öve öve bitiremiyorlarda 3bin tl cocuklu bir aile rahat gecinirmiş kira ödemeyince.
Konu sahibi: bende sizin gibiyim. Çok benimseyip huzurumu kaçırıyorum. Yurtdışındayım, benim kaygım genel olarak dünyanın hali+ Corona ile ilgili. Bugün sakinlestirici lavantali recetesiz bir ilac aldım, dayanamiyorum tadim.kalmadi gerçekten
Memleketi düşünmeniz güzel ama bunda yıpranacak bişey yok kendinize düşeni yapıyorsanız vatandaş olarak gerisi kader, daha ne dertler bir bilseniz bu kadar takmazdınızHerkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
Ayni beni tanımlamışsınız. Cok sukur isimiz gücümüz yerinde ama sürekli ne olacak ne olacak diye insanlara üzülmekten alamıyorum kendimi.... Kendimce elimden geleni de yapiyorum ama sanki vicdan azabı gibi bisiy hissediyorum. Benim de arkadaslarim cok rahatlar aman bosverr siyorlar bana hep,kabul et... ama hicbirsey kabul edilecek gibi degil.... nasil nasil kabul edeyim diye kendime zarar.Herkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
Ya bu hepimizin sorunuda sen bu kadar dert edinme yinede.ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum
Benim çok problemim var çok problemlerim var aşırı derecede şuan burada anlatamam canım yaşın kaç bilmiyorum ama gerçi hepimizin aklına gelen kelime genelde " Ne olacak bu memleketin hali" diyoruz. Ama bu huyunu sevmiyorsan benim dediğimi yanlış anlama kuzum psikoterapiste git ben gidicem benim çok ihtiyacım var ama zorlama yok istersen git cnmHerkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
Vatanini en cok seven, isini en iyi yapandir diye bir söz duymustum.Kesinlikle dogru oldugunu düşünüyorum..Sizin gibi genc birinin de memleketini düşünmesi takdire şayan! Dogu da gorev yapan birkac ogretmeni takip ediyorum.Pandemi dolayisi ile ogrencilerin dag basindaki evlerine gidip ders veriyorlar.Iste bu ogretmenler vatanini en cok sevenlerdir bence..Ya da isini iyi yapan bir dr, avukat her ne konuda olursa olsun..Herkes isini hakkiyla yapsa xaten sorunlarin cogu da çözülür..Ben de kendimce kimsesik sokak canlarinin bakimlarini üstleniyorum mesela..Bu da benim bu hayattaki misyonum.Vatanima bu sekilde hiznet ediyorum bende..Sizin yasitlariniz sosyal medyada yedigini ictigini paylaşırken, sizin bunlari düşünmeniz de cok guzel..Annenizi ve babanızı tebrik ederim sizi boyle guzel yetistirdikleri icin..Herkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
Psikolojinizde sorun yok, yaşadığımız sartlar altında bunu düşünmeyenler anormal...Herkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
Alın benden de o kadar. Haber izlemeye ara verdim cunku kendi imkanlarimdan utanmaya basladim. Ha milyonlarım yok ama sukur sıkıntim da yok. Yasadigim ortalama hayattan utanir oldum.Herkese merhabalar sevgili ablalarım ve kız kardeşlerim. benim psikolojik olarak bir derdim var ve bu da beni gerçekten çok yıpratmaya başladı kafamda sürekli "ne olacak bu memleketin hali" sorusu dönüyor ülkeyle ilgili şeyleri çok kafama takıyorum tabii ki herkesin gelecek kaygısı vardır elbette ama ben sürekli ne olacak işte döviz böyle alım gücü düştü gibi konuları kendi içimde aşırı problem ediyorum. ailemle yaşıyorum tek çocuğum durumumuz iyi Allah'a şükür ama elbet benimde kendi paramı kazandığım kendi faturamı kendim ödediğim zamanlar olacak. bakıyorum yaşıtlarıma yiyip içip geziyorlar gelecekle ilgili kaygıları oldukça az veya kendileriyle alakalı yani kendi geleceklerini düşünüyorlar ama ben sürekli "ne olacak bu memleketin hali" diyen dayılar gibi kendi kendimi yıpratıyorum ve bunu aşırı sorun ediyorum ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?