• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik şiddet

Kalplizebra

Senden vıttırıvızzık olmasın ama,
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
545
918
103
Arkadaşlar merhaba, önceki konumu biliyosunuz aldatıldığım mesele.
Çok karmaşık bi hafta geçirdim
Tam kurtuldum diyorum adam bir yerden ulaşıp benim sinirlerimle oynuyor resmen.
Önce sinirlendiriyor sonra sen çok sinirli oldun yaşadıkların kolay değil haklısın başkası olsa cinnet geçirirdi sen içinde tutuyosun, tuttuğun için bu senin zihnini karıştırıyor. Olmamış şeyleri olmuş olarak düşünüyorsun diyor.
O kız o gece beni arayıp telefonu açık tuttuğunda herşeyi duymuştum. Hayır öyle bir şey yok olmadı diyor :deli:

Bir de üstüne sen ayrılmak istiyordun, en ufak meseleyi bu raddeye getirdin diyor. Tamam diyorum, ben dediğin gibiyim. İstemiyorum, ulaşma bana hiçbir yerden diyorum. Ben sana yardım edicem, psikolojini düzelticez beraber diyor.
Bu herif anasının karnından bana sınav olarak mı geldi. Bundan sonra ne yaşasa hak müstehak buna hayretle kalıyorum.
Yarım aklıyla bana psikolojik şiddet uygulayamaya kalkıyor fukara akıllı

Son düzenleme:
Önceki konunuzu bilmiyorum fakat sizi aldatan bir erkeğe -ki yazdıklarınızdan ayrıldığınızı anlıyorum- bu saçmalıkları söyleme fırsatını niye veriyorsunuz? Gitsin az ötede saçmalasın, tamamen çıkartın hayatınızdan.

Hattinizi degistirin.ulasmasini engellerseniz sinirinizde bozulmamis olur.

Hattinizi degistirin.ulasmasini engellerseniz sinirinizde bozulmamis olur.

Bana kalsa bir dakika durmazdım fakat bu hıyar yüzünden beklediğim iş olanaklarını kaçırırım diye korkuyorum. Yanarım en çok ona yanarım öyle bir şey olursa. Şu an için onu askıya aldım. Ama zaten adam(!) mail, başka numaralar.. her yerden ulaşıyor bana

Bana kalsa bir dakika durmazdım fakat bu hıyar yüzünden beklediğim iş olanaklarını kaçırırım diye korkuyorum. Yanarım en çok ona yanarım öyle bir şey olursa. Şu an için onu askıya aldım. Ama zaten adam(!) mail, başka numaralar.. her yerden ulaşıyor bana
Engelleyin siz de telefondan. Maillerini okumadan silin. Vereceğiniz her cevap, okuyacağınız her mesaj onu sizi kandırmaya çalışması için cesaretlendirecektir. Pişkin pişkin yazmaya devam ettiğine göre...

Engelleyin siz de telefondan. Maillerini okumadan silin. Vereceğiniz her cevap, okuyacağınız her mesaj onu sizi kandırmaya çalışması için cesaretlendirecektir. Pişkin pişkin yazmaya devam ettiğine göre...

Mesaj attığı her numarayı engelliyorum fakat arandığım her numarayı engelleyemiyorum iş haberi beklediğim için. O da bunu bildiği için fırsat olarak kullanıyor çıldırtıyor beni.. en son anasını danasını arayıp oğlunuza sahip çıkın diyeceğim de onlar da günahsız ve yüz göz olmak istemiyorum.

Mesaj attığı her numarayı engelliyorum fakat arandığım her numarayı engelleyemiyorum iş haberi beklediğim için. O da bunu bildiği için fırsat olarak kullanıyor çıldırtıyor beni.. en son anasını danasını arayıp oğlunuza sahip çıkın diyeceğim de onlar da günahsız ve yüz göz olmak istemiyorum.
Yüz göz olmayın, cevap da vermeyin mesajlara. Kendi kendine yazsın çizsin. Sizden tepki görmeyince olumlu veya olumsuz, duracaktır diye düşünüyorum.

telefonunu engelleyebilir, başka numaradan aradığında sesini duyduğunuz an teli kapatabilirsiniz, neden durup bu saçmalıkları dinliyorsunuz ki?

telefonunu engelleyebilir, başka numaradan aradığında sesini duyduğunuz an teli kapatabilirsiniz, neden durup bu saçmalıkları dinliyorsunuz ki?
Yok mesajlarda yazdıklarını söylüyorum ben. Taciz ediyor resmen damarıma basıyor rahat bırakmasını söylediğimde bunları söylüyor. Telefonla aradığında o olduğunu farkedince hemen kapatıp engelliyorum. Ama bu durum gerçekten rahatsız edici olmaya başladı savcılık tehdidinden bile korkmuyor. Herifte kaç tane hat var haddi hesabı yok operatör firması gibi

Madem engelliyemiyor hat degisemiyorsunuz teli actiginizda o oldugunu anladiginiz an yuzune kapatin.dinlemeyin bile.

Güzel güzel konuşma. Güzel derken sen böyle yaptın, beni rahat bırak, ben iyiyim gibi değil.. Kötü yüzün yok mu senin? Onu göster. Mesajlarda değil yüzüne söyle ayrıca. Ben olsam yanımdan besmeleyle geçtiririm.

Yok mesajlarda yazdıklarını söylüyorum ben. Taciz ediyor resmen damarıma basıyor rahat bırakmasını söylediğimde bunları söylüyor. Telefonla aradığında o olduğunu farkedince hemen kapatıp engelliyorum. Ama bu durum gerçekten rahatsız edici olmaya başladı savcılık tehdidinden bile korkmuyor. Herifte kaç tane hat var haddi hesabı yok operatör firması gibi
O kadar rahatsız oluyorsanız tehditle kalmayın, gidin direkt şikayetçi olun. Aklı başına gelsin. Önce aldatıp sonra rahatsız etmek neymiş görsün.

Güzel güzel konuşma. Güzel derken sen böyle yaptın, beni rahat bırak, ben iyiyim gibi değil.. Kötü yüzün yok mu senin? Onu göster.

Çirkefleşmeyi istiyorum ama olmuyor fıtratımda yok.O yüzden benim canım yanarken beni aldattığı kadına teselli oldum ya bir de. Ki yapsam ona da yarabbi şükür der.Tehdit ediyorum savcılığa vericem diye, ver sinirinden bunlar hep haklısın böyle gidecekse sinirin ver razıyım diyor.

Çirkefleşmeyi istiyorum ama olmuyor fıtratımda yok.O yüzden benim canım yanarken beni aldattığı kadına teselli oldum ya bir de. Ki yapsam ona da yarabbi şükür der.Tehdit ediyorum savcılığa vericem diye, ver sinirinden bunlar hep haklısın böyle gidecekse sinirin ver razıyım diyor.
Yürü git işine, sen kimsin ki sana sinirlenip psikolojimi bozacağım, alemin delisi beni mi buldun diye başla geri gelir belki o gazla :)

Yürü git işine, sen kimsin ki sana sinirlenip psikolojimi bozacağım, alemin delisi beni mi buldun diye başla geri gelir belki o gazla :)

Bir de bunu deneyeyim,
Zaten iş arıyorum ah bir hayırlısıyla bulabilsem bir de beklediğim bir haber var hayırlısıyla o da olsa nasıl sevineceğim. :dua:

Back
X