Psikolojik Sorunlar..Tecrübeli Arkadaşlar

Psikologlar fazla teknik bakıyor. Kendi kendinize aşabilirsiniz. Hepimizin hayatında kötü ilişkiler oldu ama babalarımız mı kötüydü? Hayır asla katılmıyorum. O insanlar şu an farkında olmazsanız da size birçok artı değer kattılar. Gerçekten sevip sevildiğinizde tüm dünyanız değişecek. Umuyorum en kısa zamanda gerçekleşecek harika bir ilişkiniz olur

Bilişsel terapi diyorum yeniden.
Psikologlar fazla teknik bakıyor. Kendi kendinize aşabilirsiniz. Hepimizin hayatında kötü ilişkiler oldu ama babalarımız mı kötüydü? Hayır asla katılmıyorum. O insanlar şu an farkında olmazsanız da size birçok artı değer kattılar. Gerçekten sevip sevildiğinizde tüm dünyanız değişecek. Umuyorum en kısa zamanda gerçekleşecek harika bir ilişkiniz olur
İnşallah teşekkür ederim ..

Hipnoz ve regresyon terapisi çok tercih edilmiyor psikologlar acisindan. Şu kadarını soyleyeyim ben bir kac ay önce aile dizimi diye bir şey buldum. Psikolog arkadaşima söyledim. Bilgisi var ama bana şunu söyledi. Regresyon ve aile dizimini mutlaka ve mutlaka bir psikolog yapmaliymis. Bu işin uzmaniyiz diye çıkan çok kisi var. Yaptirmak istiyorsaniz bir uzmana başvurun derim.

Back
X