Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Forumda benim gibi panik atak hastalığı olan arkadaşların yazılarını gördüm,bir kaçının yazılarını okudum.Bende de uzun süredir bu hastalık var yani bundan 3 yıl önce tanıştım.Bu süreçte ilaçla tedaviye başladım.Doktoruma ayda bir kontrol için ve ilaç yazdırmak için gittim.Ve bu yılın nisan ayında hastalık belirtilerim iyice hafifledi,ilaçlarımı doktor kontrolünde bırakmıştım.Fakat Ekim ayında bu hastalık tekrar kapımı çaldı.Tekrar ilaçla tedaviye başladım ve şuanda devam etmekteyim.Ayda bir doktoruma hem ilaç yazdırmak için hemde kontrol amaçlı gidiyorum.Fakat bu seferki eski doktorum değil yani başka bir il'e gitti ve ben şuanda atakları eskisi gibi kolay atlatamıyorum.Ek olarak bende evden dışarı çıkışlarda sanki başıma birşey gelecekmiş gibi içime korku düşüyor.Kapalı ve geniş alanlara giremiyorum(avm,alışveriş merkezi gibi),bayılacakmış yada birşey olacakmış gibi hissediyorum,korkuyorum.Girsemde fazla duramıyorum çözümü kendimi dışarı atmakta buluyorum.Önceden kendimi biraz zorlardım(bu hastalıkla ilk tanışmaya başladığımdaki iyileşme sürecimde),üstüne giderdim ama bu seferkinde dirençsiz kalıyorum.Bu yüzden evden çıkasım gelmiyor.Haftaya da açıköğretim sınavlarım var.Sınava gireceğim yer amfiymiş.Napıcam bilmiyorum
Ders çalıştığım emeklerim boşa mı gidecek
Herşeyi en baştan anlatma gereksinimi duydum
Yardım edin kızlarr
Bu hastalığımla nasıl başa çıkarım ?
Not düşeyim evli değilim ama erkek arkadaşım var.Üniversiteyi de açıktan okuyorum.

Son düzenleme: