Psikolojikmen baski altindaymis..?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Psikolojkmen kendisini iyi hissetmeyen bir erkek konustugunuz kizdan uzaklasir mi, hatta onu engeller mi?
Bundan 1 bucuk sy önce o tatilindeyken yeni konusmaya baslamistik. O benim ilk askimdi ama 9 sene sonra konusmaya basladik. Tatilden geldi ve bulustuk 1 kere her sey cok güzel giderken tatili bitti ya sonra is hayatina basladiktan sonra bana duygusuzca davranmaya basladi. Ayriligin esigine geldik cok kez ve patladi cok sorunlarim var dedi ve ayriyeten ailesinde cok sorumlulugu varmis. Ilgi istegimi trip olarak anladi hep ve trip atiyosun diye patladi hep. Ben ne kadar üzerine düstüysem beni tersledi sonrasinda. Sogumusmus beyfendi herseyden. Sigara iciyodu zararlarini yolladim iyi ya iste cabuk ölürüm falan dedi en son ve engelledi. Hem benimle ilgilenen bana deger veren yok diyordu simdi ne yapiyor. Ne bu yani cok mu degersizim ben onun gözünde.. bir kalemde sildi beni aciklama bile yapmadan. Neymis sorunlari varmis benim yok sanki. Sizce hatasini anlayip döner mi? Ya ben ona kötü oldugu icin su an yardim etmek istiyorum ama ulasamiyorum.. en son bizim durumu bilen arkadasina yazdim su an psikolojikmen baski altinda dedi bana ve cok stresliymis bu aralar. Arkdsiyla bile görüsemiyormus. Napim ben ya :( benden iyi trip atan naz yapan bir erkek uff.. sizce beni düsünüyor mudur..? Su bir ggercek ki bu cocuk maalesef kendisi icin yasamiyor. Öylece beklemekte beni deli ediyo.. veya bitti ben bisey anlamadan kabul edemiyorum bittigini.. :(

Sigara kullanan birisi ona zararlarını gönderdiğin zaman ' aa ne güzel ya , beni düşünen biri var ' demez. Zararlarını zaten bilir. Sıkmışsınız gibi geldi bana. Ama yine de yaptığı doğru değil. ' Bı süre görüşmeyelim ' diyebilirdi. Ne demek engellemek. Bunu yapan bir erkeğin beni gerçekten sevdiğine inanmam zor olurdu , çok pişman olsa bile..

Fazla ilgili bi tarafını kaldırır kim olursa olsun uğraşma.
Tripli adam hep trip atar bugün onu bahane eder yarın başka bişeyi hep uğraşmak gönül almak zorunda sen kalırsın.
Yol yakınken yol ver gitsin .
Takmana değmez.

Bu çocuğa iyi gelmiyorsunuz bu kadar basit.
Bu yüzden boşuna çırpınmanın alemi yok.
Sevse yanınızda olmanızı isterdi ve sizinle dertleşirdi.
Demek ki ona iyi gelmiyorsunuz.
Olabilir çok doğal bişey bu.
Herkes herkese iyi gelecek diye bişey yok.
Zamanını harcama.

Adam zaten birşeyler hissetmemiş gördüğüm kadarıyla,zaman doldurmuş sonra sıkılmış.Ayrica sigara içen zararını bilir öyle içer yani ben olsam hoşlanmazdım bu konuda bana karisilmasindan. Ama tabiki yaptığı doğru değil bi kızın duygularından faydalanarak öyle boş zamanını geçirip sonra sıkılmak erkeklik değil. Bence peşinden koşma.degmeyecek bi insan

Sizi hayatından çıkarmışken niye ulaşıp psikolojisini düzeltmeye çalışıyorsunuz ki, hayır kurumu musunuz siz? Size sizin sandığınız kadar değer vermiyormuş anlaşılan.
Bu tip insanlardan uzak durmak gerek.Üstüne düşmeyin, ulaşmaya çalışmayın. Size geri dönmesi için kapı bırakmayın derim.

Üff, ben de kola içerken illa birileri atlar "ayyh onun içinde ne kadar şeker var biliyor musuuğğn?, ayhh ne kadar zararlııı, içine böcek koyuyolarmışş" diyen tipler olur ve ağızlarının üstüne bi tane vurasım gelir. hatta bazen dalga geçerim "bu ne böceğiymiş ne kadar güzel" diye.

yahu ben bilmiyor muyum kolanın yararlı bi şey olmadığını? ben de biliyorum ve içiyorum. sana ne kime ne?

adam bugüne kadar hiç mi duymadı sigaranın zararlarını? bilmiyor mu da sigaranın zararlarını yolluyorsun? çok sıkıcı geldin bana kusura bakma.

ha bu adam çok mu normal çok mu düzgün? tabiki hayır, yol ver gitsin ötede depresyona girsin.

is hayatina basladiktan sonra bana duygusuzca davranmaya basladi. Ayriligin esigine geldik cok kez ve patladi cok sorunlarim var dedi ve ayriyeten ailesinde cok sorumlulugu varmis. Ilgi istegimi trip olarak anladi hep ve trip atiyosun diye patladi hep. Ben ne kadar üzerine düstüysem beni tersledi sonrasinda. Sogumusmus beyfendi herseyden. Sigara iciyodu zararlarini yolladim iyi ya iste cabuk ölürüm falan dedi en son ve engelledi.

cok mu degersizim ben onun gözünde..

Sizce hatasini anlayip döner mi? Ya ben ona kötü oldugu icin su an yardim etmek istiyorum ama ulasamiyorum.. en son bizim durumu bilen arkadasina yazdim su an psikolojikmen baski altinda dedi bana ve cok stresliymis bu aralar. Arkdsiyla bile görüsemiyormus. Napim ben ya :KK43: benden iyi trip atan naz yapan bir erkek uff.. sizce beni düsünüyor mudur..?

Kaç kaç. Deli misin ya ne uğraşıyorsun böyle bir tiple? Bir de üzülüyorsun, inanmıyorum!

Senle görüşmek istemiyor şu anda bunun için bahaneler üretiyor. Hayatını yaşa hiç kafanı dahi yorma onun için. Ayrıca sigara içmesi sana uymamış bu önemli bir sorun olabilirdi aranızda.

Psikolojkmen kendisini iyi hissetmeyen bir erkek konustugunuz kizdan uzaklasir mi, hatta onu engeller mi?
Bundan 1 bucuk sy önce o tatilindeyken yeni konusmaya baslamistik. O benim ilk askimdi ama 9 sene sonra konusmaya basladik. Tatilden geldi ve bulustuk 1 kere her sey cok güzel giderken tatili bitti ya sonra is hayatina basladiktan sonra bana duygusuzca davranmaya basladi. Ayriligin esigine geldik cok kez ve patladi cok sorunlarim var dedi ve ayriyeten ailesinde cok sorumlulugu varmis. Ilgi istegimi trip olarak anladi hep ve trip atiyosun diye patladi hep. Ben ne kadar üzerine düstüysem beni tersledi sonrasinda. Sogumusmus beyfendi herseyden. Sigara iciyodu zararlarini yolladim iyi ya iste cabuk ölürüm falan dedi en son ve engelledi. Hem benimle ilgilenen bana deger veren yok diyordu simdi ne yapiyor. Ne bu yani cok mu degersizim ben onun gözünde.. bir kalemde sildi beni aciklama bile yapmadan. Neymis sorunlari varmis benim yok sanki. Sizce hatasini anlayip döner mi? Ya ben ona kötü oldugu icin su an yardim etmek istiyorum ama ulasamiyorum.. en son bizim durumu bilen arkadasina yazdim su an psikolojikmen baski altinda dedi bana ve cok stresliymis bu aralar. Arkdsiyla bile görüsemiyormus. Napim ben ya :KK43: benden iyi trip atan naz yapan bir erkek uff.. sizce beni düsünüyor mudur..? Su bir ggercek ki bu cocuk maalesef kendisi icin yasamiyor. Öylece beklemekte beni deli ediyo.. veya bitti ben bisey anlamadan kabul edemiyorum bittigini.. :KK43:
Canim seni cok iyi anliyorum,ilk ask sendromunu bende yasamistim :)yani ne olursa olsun o benim ilk askim oldugu icin ona kiyamiyordum ama emin ol onlar bu durumu bildikleri icin bizim cepte oldugumuzu dusunuyorlar..hicbir erkek sigaranin zararlarini hatirlattin diye engellemez ki bu cok cocukca.. bu sadece bir bahanedir,suan seni engellediyse konustugu ona iyi gelen baska biri vardir demek yada baskasi olmasa bile seni engellemeyi goze almis..benim psikolojim bozuk oldugunda yani kendimi zorda hissetigim zamanlarimda yanimda sevdigim kisinin destegini isterim eger o kisiyi o zor doneminde istemiyorsam hicbir donem istemiyorumdur ..

Back
X