psikolojim altüst oldu :((

angelone

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
1.369
1.820
333
1 ay önce burun estetiği oldum, ameliyat sonrası zorlu geçti morluklar şişler vs... burnum hala şiş ee buda doğal ama bugün kontrolum vardı doktor şişlerin inmesini bekleyelim ama 6 ay sonra istediğim inme olmazsa küçük bir müdahaleyle kıkırdak ekleyebiliriz diyince moralim bozuldu. öncesinde fındık gibi burnun olucak diyen adam şimdi senin burnun yapısı zor, fazla küçültemezdim çökme olurdu, çok mükemmel küçük bir burun beklemek olmaz demeye başladı.nette araştırdım kıkırdak sadece çökme olunca konuyormuş.yani burnumda çökme olabilir.zaten daha yeni alışmışım bu duruma üztüne bide bu kıkırdak eklenmesi... ailem moralini bozma şişlerin inmesini bekle derken erkek arkadaşımla kavga et bu konuda. doktora ayrı sinirleniyo,sakin davrandığım için bana ayrı sinirleniyo. offff sinirlerim bozuldu ağlamak istiyorum :(((( hatta bunları yazarken gözlerimden yaş geliyo :((

1 ay önce burun estetiği oldum, ameliyat sonrası zorlu geçti morluklar şişler vs... burnum hala şiş ee buda doğal ama bugün kontrolum vardı doktor şişlerin inmesini bekleyelim ama 6 ay sonra istediğim inme olmazsa küçük bir müdahaleyle kıkırdak ekleyebiliriz diyince moralim bozuldu. öncesinde fındık gibi burnun olucak diyen adam şimdi senin burnun yapısı zor, fazla küçültemezdim çökme olurdu, çok mükemmel küçük bir burun beklemek olmaz demeye başladı.nette araştırdım kıkırdak sadece çökme olunca konuyormuş.yani burnumda çökme olabilir.zaten daha yeni alışmışım bu duruma üztüne bide bu kıkırdak eklenmesi... ailem moralini bozma şişlerin inmesini bekle derken erkek arkadaşımla kavga et bu konuda. doktora ayrı sinirleniyo,sakin davrandığım için bana ayrı sinirleniyo. offff sinirlerim bozuldu ağlamak istiyorum :(((( hatta bunları yazarken gözlerimden yaş geliyo :((

6 ay sonra inmezse demis ama farkinda misin? hani 1 ay sonra bile dememis.
demek ki 6 aya kadar ancak oturuyor burun.
yani inmeyecek diye bir sey yok ki? kendini simdiden uzme bu kadar.
Dua et bence bol bol bir an once duzelebilmek icin. Allah yardimcin olsun.

Erkek arkadaşın niye tepki veriyor başka haberi yok muydu sanki estetik olucağından

canim yaa cok uzuldumm..gecmis olsun..kime nerde yaptirdin belki taniyan daha once olan vardir daha iyi bilgilendirirler..moralini yuksek tut pozitif ol insallah hersey yoluna girer..belki sadece gec iyilesiodur belki 6 aya tam oturur..simdi senin morele ihtiyacin varken birde kavga kiyamam yaaa..ama erkek arkadasinda telaslaniodur o yuzden patliodur..cok cok gecmis olsun insallah hersey iyi olur

biliyodu tabiki ameliyat olduğumu. ama doktorun tavırları onun hoşuna gitmedi, beni düşündüğünden sinirlendi o da. doktor burun yapımdan dolayı geç ineceğini söylüyor ama daha şimdiden yoruldum :((

1 ayda ıyı olan var olmayan var bunyeye baglı..ben işime 1 ay sonra donmustum..ılk 1 ay psıkolojım sıfırdı..sureklı uyuyordum hıc begenmemıstım..gunese cıkmamaya calısın bu havalarda ben o hatayıda yapmıstım..ama 2 ayda begenmeye basladım alıstım daha dogrusu suan bır sorun yok..benım estetık olayı fazla degıl kalkık vs degıl kırık duzeltıldı uygun bıcımde kapatıldı..

Back
X