Psikolojim bozluluyo :(

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
Merhaba hanimlar 23 haftalk hamisim ama 8 kilo aldm kendimi cok corkin hissediyorm bu bebisi bibucuk yil bekledm simdi benimle binlerce sukurler olsun ama uzermden atamiorm cirkinlestim irilestim diye kendimi kotu hissediorm.. esimde eskisi gibi deil artik :KK43: yazmak istedim... birde milletn laflari cabasi kilo almisin falan sisiyon artik e ben hamileym zaten sizene :( yok son 3 ay daha fazla alacan.. :( yardm edn kizlar

Son düzenleme:
ah bu erkekler... hamilelikte olur öle şeyler.hormonlar tepetaklak.onlar bile naptığının farkında değil.gözünün üstünde kaşın var deseler batar şimdi sana.sakin ol ve bu durumun sana baki olmadığını düşün sadece.geçicek keyif almaya bak.

Normal bir psikoloji. Bende ilk 2 ayımda 5 kilo almıştım ve devamı geldi.. Bir müddet penguen gibi olacağını kabul et ve kabul ettir .
Kendinle barışık ol.. Bunlar en tatlı hallerin olsun.
Doğumdan sonra düzeleceğini bil :KK66:

Normalde bebek doğunca emzirme döneminde dikkatli yersiniz, bol bol su içersiniz ve su sütü çoğaltıyor, bebek emince ortalama günde 500 kalori yakıyorsunuz. Doğumdan sonra plates yapın hepsi gider. Hamilelik psikolojisinde olduğunuz için normaldir. Ablam 80 kilo ile doğuma girdi , ortalama 6 ay içinde 50 kiloya indi. Bol su , plates ve yediklerine dikkat ederek. Hayırlı doğumlar.

Ay canm benm psikolojjn hic bozulmasn ben hamileligimde tam 30 kilo aldımama veriyorm yavas yavas hicde sorun etmedm esim de sorun etmedi ama ederse kendisi bilr evlat herseyden onemli kilolarn dogumdan sonra gidecektir merak etme

ah bu erkekler... hamilelikte olur öle şeyler.hormonlar tepetaklak.onlar bile naptığının farkında değil.gözünün üstünde kaşın var deseler batar şimdi sana.sakin ol ve bu durumun sana baki olmadığını düşün sadece.geçicek keyif almaya bak.[/QUO
Normal bir psikoloji. Bende ilk 2 ayımda 5 kilo almıştım ve devamı geldi.. Bir müddet penguen gibi olacağını kabul et ve kabul ettir .
Kendinle barışık ol.. Bunlar en tatlı hallerin olsun.
Doğumdan sonra düzeleceğini bil :KK66:
Sen hemen kilo verebildn mi canim ?

ah bu erkekler... hamilelikte olur öle şeyler.hormonlar tepetaklak.onlar bile naptığının farkında değil.gözünün üstünde kaşın var deseler batar şimdi sana.sakin ol ve bu durumun sana baki olmadığını düşün sadece.geçicek keyif almaya bak.
Beni sewmiyo gibi geliyor artik:(

Ay canm benm psikolojjn hic bozulmasn ben hamileligimde tam 30 kilo aldımama veriyorm yavas yavas hicde sorun etmedm esim de sorun etmedi ama ederse kendisi bilr evlat herseyden onemli kilolarn dogumdan sonra gidecektir merak etme
Bana sorun ettigini soylemiyo ama ben anliyorm hareketlernden... :(

Bu kadar istekle beklemişsiniz,eminim eşin de beklemiştir bebişi değil mi?Soğumasın bi zahmet kilolusun diye,kaldı ki kilolu değil ,ikinizin çocuğuna hamilesin.
Kilo alacaksın tabi ki,profesyonel sporcu ya da manken vs değilsen olacak bunlar.

Aman 8 kilocuk mu
Ben toplamda 17 kilo aldım
Ama çocuk olunca gazı, uykusuzluğu, bezi, maması derken zaten hepsini geri veriyosun
Ben doğum önceki halimden 3 kilo fazlayım sadece şu an, hiç diyet yapmadım

Merhaba hanimlar 23 haftalk hamisim ama 8 kilo aldm kendimi cok corkin hissediyorm bu bebisi bibucuk yil bekledm simdi benimle binlerce sukurler olsun ama uzermden atamiorm cirkinlestim irilestim diye kendimi kotu hissediorm.. esimde eskisi gibi deil artik :KK43: yazmak istedim
hayırlı olsun,eşin eskisi gibi sen daha çok algılarını açtın (bizde geçtik bu yoldan artık beni sevmiyorlar beğenmiyorlar havada uçuştu ama değil):KK50:
Dipnot:hamiş göbiş kociş demeyeydin iyiydi:KK53:

Aman 8 kilocuk mu
Ben toplamda 17 kilo aldım
Ama çocuk olunca gazı, uykusuzluğu, bezi, maması derken zaten hepsini geri veriyosun
Ben doğum önceki halimden 3 kilo fazlayım sadece şu an, hiç diyet yapmadım
Tamamen eskisi gibi mi oluyo tekrar canm ?

eskısıne donuyormu vucut tekrar cnm ? tamamen ?
Sen benm 9 aylıkken ki halimi bi görseydinn 50 kiloydm hamile kalinca ama 9 aylikken adile nasit i ikiye katlamıs haliydim:)) ne catlagim kaldi gobekte ne de öyle sarkık falan he ben emzirdigim icin diyet yapmadm su an 60 kiloyum ama bu benm yüzümden kilo vermek istemwdigimden yani sende 8 kilodan bahsediyosun ve emin ol ben 30 kiloyu verdiysem sen 8 kiloyu oooo verirsin

B
hayırlı olsun,eşin eskisi gibi sen daha çok algılarını açtın (bizde geçtik bu yoldan artık beni sevmiyorlar beğenmiyorlar havada uçuştu ama değil):KK50:
Dipnot:hamiş göbiş kociş demeyeydin iyiydi:KK53:
Bende acaba o yuzden mi hormonlardan mi diyorm ama yok ikna edemiorm kendimi o deisti diorm baskasimi var yoksa diorm sacma sapan seyler :( bide her goren kilo almisin diyo e hamileym ben nasil almaym :(

Sen benm 9 aylıkken ki halimi bi görseydinn 50 kiloydm hamile kalinca ama 9 aylikken adile nasit i ikiye katlamıs haliydim:)) ne catlagim kaldi gobekte ne de öyle sarkık falan he ben emzirdigim icin diyet yapmadm su an 60 kiloyum ama bu benm yüzümden kilo vermek istemwdigimden yani sende 8 kilodan bahsediyosun ve emin ol ben 30 kiloyu verdiysem sen 8 kiloyu oooo verirsin
Cok saol canim cok moral oldun ♡♡♡♡♡

Ha bi tavsiyede anınin zwvkini cıkar bebis dogunca gercekten bunlar onemini yitirecek ve zaten sen bebişin pesinden gelen uykusuz geceler derken kilon falan kalmaz ki canm he elbette vucut tamamn eskisine dönmez bi kere dogum yapicaksin ama cirkin olmazsin merak etme aksine annelik güzelligi gelecektir sana

Back
X