Psikolojim bozluluyo :(

Canım hic üzülme alınan kilolar 1seneye kalmaz gidiyor.hatta ben 25kg alıp30 kg verdim.şuan önemli olan bebeğinin sağlıklı ve iyi bir psikoloji içinde dünyaya gelmesi.erkekler sanırım bebeklerine bir zarar gelmesinden korktukları için hamileyken eşlerine biraz mesafeli davranabiliyor. Bizde hamilelik psikolojisiyle artık çirkin göründüğümüz için bize olan sevgilerinin bittiğini düşünüyoruz.sen bunları kafana takma hamileliğinin keyfini çıkar.bir daha o hamiș günlerin geri gelmiyor çünkü

Cok saol canim cok moral oldun ♡♡♡♡♡
Kız bende 2.ye hamileyim su an 60 im ya heralde bunda 100 falan olurum:))) ama benm oğluşum oyle yaramazki bende kilo falan birakmaz

Yani sana bunları yazan 34 bedenden 42 bedene terfi etmis biri yazıyo ben umursamiyorm sen de umursama

B

Bende acaba o yuzden mi hormonlardan mi diyorm ama yok ikna edemiorm kendimi o deisti diorm baskasimi var yoksa diorm sacma sapan seyler :KK43: bide her goren kilo almisin diyo e hamileym ben nasil almaym :KK43:
hahaha her gören kilo mu aldın diiyor kahkahayı patlat insan yedim de geç :Dyok bak cidden kocanda sıkıntı yok sıkıntı hamile olan bireyde oluyor biz hepimiz yaşadık bunu ;)

Tamam canim cook saool ♡♡♡
Rica ederim
Doktorun tavsiyelerine uy
İlacını ve önerdiği besinleri aksatma, sağlık için önemli hem senin hem bebeğin için
Kilo alacaksın tabi çift canlısın, sonra teke düşünce verirsin
Hadi iyi günler :KK3:

bence bol su içmeye çalışıp bebeğinize ve size yararlı olacak şeyleri araştırıp yemeye başlayın. hamur işi kızartma abur cubur bebeğin ihtiyacı olan şeyler değil. sonra internetten hamile kadınların giyim örneklerine bakarsanız belki farklı kombinler görür denersiniz. kıyafetimiz iyi olduğunda bize yakıştığında mutlu oluyoruz yalan yok. sonra saçlarınıza farklı şekil verebilirsiniz. fön, maşa gibi.. hamilelikte makyaj yapmanın zararı var mıdır bilmiyorum ama ben kendimi iyi hissetmek adına birazcık yapardım sanırım.
bir de lütfen şu hamiş, göbiş, bebiş kelimelerinden vazgeçin yahu. koca koca insanlarsınız hamiş ne?

Ay saoln kizlar gercekten cok iyi geldinz iyiki var bu kulup ve boyle sizin gibi insanlar.. :)

Tabi ki takmayacaksın kafana, kilolar gider merak etme =))
Ama sen yine de kontrollü olmayı dene, ne kadar çok kilo alırsan o kadar zor bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsin
Sağlıklı beslen yeterli, gerisini kafana takma, hayırlısıyla al kucağına inşallah

Bekarim ve haliyle de hamile degilim. Hamilelikte alinan kilolar gecici oluyormus bu hepimizin bildigi bir gercek. Icimden geceni yazmak geldi sadece.. Hicbir kadin hamilelik doneminde cirkin olmaz, olamaz. Kiziniz/oglunuz cok guzel bir anneye sahip oldugunun bilincinde tek problem annesinin uzgun olusunu hissediyor olması. Onu su andan itibaren mutlu etmeye ve mutlu hissettirmeye ne dersiniz ? :KK200::nazar: :)

Merhaba hanimlar 23 haftalk hamisim ama 8 kilo aldm kendimi cok corkin hissediyorm bu bebisi bibucuk yil bekledm simdi benimle binlerce sukurler olsun ama uzermden atamiorm cirkinlestim irilestim diye kendimi kotu hissediorm.. esimde eskisi gibi deil artik :KK43: yazmak istedim... birde milletn laflari cabasi kilo almisin falan sisiyon artik e ben hamileym zaten sizene :KK43: yok son 3 ay daha fazla alacan.. :KK43: yardm edn kizlar
valla canım kimseyi takma ne derlerse desinler sonuçta sen hamilesin ben ilk gebeliğimde 27 kilo aldım hiçte takmıyodum valla sende takma hatta doğum yaptığım gün hastanede kridorda yürüyorum eşimle eşim dediki bu ne hal göbeğin hala var bende seni ilgilendirmez demiştim :))

Millet kafayı yemiş. Hamile kadınlara kilo almışsın, çok şişiyosun filan derler bu nasıl bir kafa, kilo almadan hamilelik olur mu yahu. İnsanımızın boş konuşma huyundan bezdim bezdim..

Hiç umursamayın aksine mutlu bir hamilelik geçirin beklenen bir bebekmiş tadını çıkarın, yiyin yiyin yiyin:anneadayı::KK54:

Peki , nasıl bu kadar aldınız ?
Yani çok mu yediniz yoksa az yediğiniz halde bünyeniz alan bir yapıya mı sahip
Normal de hocalar diyet uygulatıyor çünkü
Tabiki hamişsiniz alacaksınız ama aşırıya kaçmayın bence çünkü daha bunun doğumu var , az ve sık yiyin yararlı şeylere yönelin ekmeği daha az tüketmeye çalışın

Peki , nasıl bu kadar aldınız ?
Yani çok mu yediniz yoksa az yediğiniz halde bünyeniz alan bir yapıya mı sahip
Normal de hocalar diyet uygulatıyor çünkü
Tabiki hamişsiniz alacaksınız ama aşırıya kaçmayın bence çünkü daha bunun doğumu var , az ve sık yiyin yararlı şeylere yönelin ekmeği daha az tüketmeye çalışın
bünyeden cnm ben normade ogun atarak zayf duran bı bayanm sımdıde bebegm ıcın yıorm her ogun dıkkat etmeme ragmen boye... :( boymda var 170 ırı gıbı hıssedıorm gittikçe... :( tabı arada abur cubur kacamakım var :(

Millet kafayı yemiş. Hamile kadınlara kilo almışsın, çok şişiyosun filan derler bu nasıl bir kafa, kilo almadan hamilelik olur mu yahu. İnsanımızın boş konuşma huyundan bezdim bezdim..

Hiç umursamayın aksine mutlu bir hamilelik geçirin beklenen bir bebekmiş tadını çıkarın, yiyin yiyin yiyin:anneadayı::KK54:
aynen cnm sorma ya :/

valla canım kimseyi takma ne derlerse desinler sonuçta sen hamilesin ben ilk gebeliğimde 27 kilo aldım hiçte takmıyodum valla sende takma hatta doğum yaptığım gün hastanede kridorda yürüyorum eşimle eşim dediki bu ne hal göbeğin hala var bende seni ilgilendirmez demiştim :))
eşimzde korkuor hep duracak dıye ondan teas yapıor bence

Back
X