Psikolojim bozuk galiba

Kızlar selamlar. Çoğu insanda olduğu gibi bende de geçmişe dönük kırgınlıklar var. İki buçuk yıllık evliyim dünyalar tatlısı bi kuzum var elbamdülillah. Ama eşimin ailesinin yaptıklarını unutamıyorum. Hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Şehir değiştirdik eşimle, şimdi kv den uzak bi yerde oturuyorum. Geldiklerinde uzun kalıyorlar falan. Her an tedirginim. Bana yapılan hiçbir şeyin hesabını soramadık her şey içimde kaldı. Şimdi içim içimi yiyor sürekli ve çok mutsuz oluyorum. Eşimi çok seviyorum. Gerçekten Harika bir insan. Ben bu psikolojiden nasıl çıkarım kızlar Benimle ayni durumda olan arkadaşlar tavsiyeniz var mı?
Ne hesabı bu saatte ? Evlenmişsin gitmiş unut..Kin beslemek iyi birşey değildir.

Kin beslemek değil de unutamamak ya. Kendime kızıyorum çoğu zaman neden sert davranmadın ya da onlar onu yaparken nasıl sustun vs gibi. Pişmanlık.
Hayır o zaman en doğru davranışı sergilemişsin bence.Öyle aklı başında davranıp sinirlerine hakim olduğun için belkide eşin yanında bunu unutma.
İnan ki onlarda zamanla pişman olacaklar sen herzaman ağırlığını,hanımliğını koru..
Ama şimdi aynı şeyleri yapmaya çalışırlarsa yine saygı çerçevesinde kendini koru,kendini ifade et ama geçmişi unut eşinle evinle ilgilen.Kendine bir meşgale bul yoksa hep kurarsın tadınız kaçar .

Hayır o zaman en doğru davranışı sergilemişsin bence.Öyle aklı başında davranıp sinirlerine hakim olduğun için belkide eşin yanında bunu unutma.
İnan ki onlarda zamanla pişman olacaklar sen herzaman ağırlığını,hanımliğını koru..
Ama şimdi aynı şeyleri yapmaya çalışırlarsa yine saygı çerçevesinde kendini koru,kendini ifade et ama geçmişi unut eşinle evinle ilgilen.Kendine bir meşgale bul yoksa hep kurarsın tadınız kaçar .
Ya gerçekten tavsiyeleriniz için cok tşk ederim. İçim rahatladı gerçekten.

Back
X