- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Şuan kalbim sert sert çarpıyor zaten kafamı yastığa koyar koymaz uyuyabilen biri değilim. Aşırı gözlerim kapanıp dayanamadigim da uykuya dalabiliyorum. Az önce bebeğimi besledim bende uyuyacaktim ki uyuyamadım carpintidan Annem dahil herkes takintili oldgmu söylüyor. gece 2-3 de uyuyabiliyorum eşim ne güzel hemen uyuyabiliyor. Geceleri ölecek gibi oluyorum. Bende eşim gibi rahat uyumak istiyorum ama benim sorunum psikolojik bunu biliyorum . örneğin dün bu saatlerde gayet iyiydim,dün akşam birşey yaşadım şuan düşünmekten kalbim sert ve hızlı çarpıyor karnım ağrıyor midem bulanıyor istahim yok. Herşeyden çok çabuk etkileniyorum . Bir kişinin bile lafı beni düşündürüyor.
Bebekten önce kardiyoloji ye gittim birsey çıkmadı psikiyatriste gittim ilaç kullandım iyi geldi. İlaçları bıraktım .. dogumdan sonra yine aynı. Emzirdim için kullanamıyorum. Aslında Dr gittim L...al diye psikiyatrik ilaç yazdı az bile olsa sutume geçeceğimi söyledi başlayamadim. Bebeğe yan etkileri bile oluyormuş dozu düşük bile olsa... ne yapacağım ben bu kalp çarpıntılarıni ve panik atakları?
Dün arkadaşımın oğlunu emzirdim 3-5 yudum. annemin arkadaşı itici üslupla çok ama çok yanlış yaptığımı söyledi sorumluluk aldığımı soyledi beni o strese soktu. Arkadaşımın oğlunun tek süt kardeşi benimki değil bı arkadaşı ile daha süt kardeşi yapmışlar.
Bebekten önce kardiyoloji ye gittim birsey çıkmadı psikiyatriste gittim ilaç kullandım iyi geldi. İlaçları bıraktım .. dogumdan sonra yine aynı. Emzirdim için kullanamıyorum. Aslında Dr gittim L...al diye psikiyatrik ilaç yazdı az bile olsa sutume geçeceğimi söyledi başlayamadim. Bebeğe yan etkileri bile oluyormuş dozu düşük bile olsa... ne yapacağım ben bu kalp çarpıntılarıni ve panik atakları?
Dün arkadaşımın oğlunu emzirdim 3-5 yudum. annemin arkadaşı itici üslupla çok ama çok yanlış yaptığımı söyledi sorumluluk aldığımı soyledi beni o strese soktu. Arkadaşımın oğlunun tek süt kardeşi benimki değil bı arkadaşı ile daha süt kardeşi yapmışlar.