psikolojim bozuldu artık

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
selam kızlar

bilen bilir asker yolu beklıyodum bi kaç ay öncesine kdar. neyseki askerden geldi ama sorunlar başladı. önce iş sorunun çözmemiz gerekiyodu ve beyefendi rahat iş aradığı için girdiği 1 ,2 işden çıktı sonunda bi iş buldu asgari ücretle bunada şükür dedim hiç değilse çalışıyo.Ama sorun şu ki (aslnda sorun çokda neysee) evlenmeyi düşünüyü yani bana öyle diyo ama hiç icraat yok he şimdi diceksiniz< çocuk yeni işe girmiş ama evi yok düzgün bi işi yok geçici bi iş şuan yaptığı meslek bile değil takılıyo iyle bana işe girdiği ilk hafta araba alıcam dedi başımdan aşağa kaynar sular dokuldu çokmu abartyrm blmyrm. şaşrıdm bu kararı karşısnda dedm ne arabası neye güvenerek araba alcaksn düzgün bi işin yok garanti değil kredi çekcem dedı araba için kredi çekicek beyefendi ! önce araba alm onun borcu btsn ev alim evlenirz dedi bnde ddm arabanın borcu biticek sen para biriktrceksn evlencez 10 sene snra fln evlenirz dediğimde sustu sadece herzmnki gibi ! nw yapıcam bilmyrm hem evlenmek istyo ailemle tanıstrm dedi hatta yarın tanıştrcaktı ben erteledim bu olaydan ssnra hem evlncm dyo hem araba alıyo soyledıkleriyle yaptıkları birbirini tutmuyo sıkıldım artık bu durumdan. eğer o araba alıcam demeseydı ben onu para biriktirp ev alıcak sanıydum salak gibi. yemin ederm psklm bozldu ben harıl harıl para biriktrm evlncez dye onun dedğine bak

selam kızlar

bilen bilir asker yolu beklıyodum bi kaç ay öncesine kdar. neyseki askerden geldi ama sorunlar başladı. önce iş sorunun çözmemiz gerekiyodu ve beyefendi rahat iş aradığı için girdiği 1 ,2 işden çıktı sonunda bi iş buldu asgari ücretle bunada şükür dedim hiç değilse çalışıyo.Ama sorun şu ki (aslnda sorun çokda neysee) evlenmeyi düşünüyü yani bana öyle diyo ama hiç icraat yok he şimdi diceksiniz< çocuk yeni işe girmiş ama evi yok düzgün bi işi yok geçici bi iş şuan yaptığı meslek bile değil takılıyo iyle bana işe girdiği ilk hafta araba alıcam dedi başımdan aşağa kaynar sular dokuldu çokmu abartyrm blmyrm. şaşrıdm bu kararı karşısnda dedm ne arabası neye güvenerek araba alcaksn düzgün bi işin yok garanti değil kredi çekcem dedı araba için kredi çekicek beyefendi ! önce araba alm onun borcu btsn ev alim evlenirz dedi bnde ddm arabanın borcu biticek sen para biriktrceksn evlencez 10 sene snra fln evlenirz dediğimde sustu sadece herzmnki gibi ! nw yapıcam bilmyrm hem evlenmek istyo ailemle tanıstrm dedi hatta yarın tanıştrcaktı ben erteledim bu olaydan ssnra hem evlncm dyo hem araba alıyo soyledıkleriyle yaptıkları birbirini tutmuyo sıkıldım artık bu durumdan. eğer o araba alıcam demeseydı ben onu para biriktirp ev alıcak sanıydum salak gibi. yemin ederm psklm bozldu ben harıl harıl para biriktrm evlncez dye onun dedğine bak

sen adama guvenip paranı vermeye kalkma bence habei bile olmasın. paranı kendin için biriktir. b,iraz zaman veer belki kafası karışıktır. daha adapte olamamşıitır. yada bu cepte arabayı alıyım önce diyodur

sen adama guvenip paranı vermeye kalkma bence habei bile olmasın. paranı kendin için biriktir. b,iraz zaman veer belki kafası karışıktır. daha adapte olamamşıitır. yada bu cepte arabayı alıyım önce diyodur

paramı vermeyi düşünmüyorum ama düğün olcak falan diye ben biriktirmeye başladım ceyizm fln tamamlıyorum. Kafası karışık flan değiil dedğin gibi bu cepde diye düşünüyo :50:

Sorumluluk sahibi bı insan deyil bence.daha cok beklersin gibime geldi babası zenginde belki destek olur::44:

paramı vermeyi düşünmüyorum ama düğün olcak falan diye ben biriktirmeye başladım ceyizm fln tamamlıyorum. Kafası karışık flan değiil dedğin gibi bu cepde diye düşünüyo :50:

ama bence biriktirdiğinide bilmesin. asagari ucretle hangi arabayı alacak merak ediyorum. ya sana samimi bişe solicem. b adam evlenmek yerine araba duşunuyosa yapacak birşey yok. aişlesiyle felanda tanışma umarım sende tanıştırmmamışsındır. tanışmak ciddiyetin bi parcası değildir. sadece gunu kurtarır

cnm çok ayıp etmiş yazık valla sana
dediğin gibi seni cepte sanıyor galiba
burnunu sürt bence:45::45:
sorumluluk sahibi olmayan insanlardan hiç haz
etmem :19:

Cok yakindan tanidigim biri geldi aklima. Kizcagiz askerde harclik bile gonderdi. Sonra araba alicam diyerek borca girdi. Birkac ay sonra araba borcu beni cok sarsti. Bekle biraz daha dedi. Ardindan param yok diye agladi. Sene gecti, bu kez de babam ev yaptiracak ona yardim etmem lazim dedi. Bu arada kız ayrilmak isteyince dayisiyla istanbullara gelmeler, kizin evin kapisinda aglamalar. Ok dedi kiz. Devam ettiler. Annem hastalandi dedi ki bunlar hep dogru yani. Bir turlu o yuzugu takamadi beyefendi. Uzatmayayim kiz ayrildi. Birkac ay sonra beyimiz yeni tanidigi biriyle evlendi. Kiz da daha yeni evlendi. Cocuk ve esi cok mutsuz. Kizi olmus. Arkadasimin da oglu oldu. Simdi diyormus ki cocuk, insallah cocuklarimiz evlenir de bari bu vesileyle omur boyu gorurum!

O geldi aklima canim kusura bakma. O kisiye benzettim sevgilini. Aslinda ben yaşini merak ettim. Muhtemelen kucuksundur.
Belki cidden askerden gelir gelmez resmiyete adim atmak yerine sorumluluk almadan yasamak istiyor olabilir.

ayranı yok içmeye atla gidiyo mıçmaya misali 700 tl evlenecek araba alacak. sanırım bu kiraları 100 felan sanıyo buzdolabı 5 lira camaşır mak 7 lira. olduuu sen psikolojini bozma yalandan yere. tut paranı sana bişe olmaz. kaybedecek olan belli

ya ben mi başka bir dünyada yaşıyorum anlamıyorum..askeri ücretle mi ev alıcak?pardon ama askeri ücret 6 milyar falan mı da ben bilmiyorum?evler mi çok ucuz yoksa şaştım kaldım...ev alıcak araba alıcak bir de üstüne düğün yapıcak...siz bunun nesine inanıyosunuz Allah aşkına olucak iş mi?nasıl inanırsınız böyle bir şeye?haa 20 yıl beklerim diyosanız diyeceğim bir şey yok tabi...

askerden yeni mi geldi acaba canım? bi de nerede ve nasıl askerlik yaptı? benim çevremde genelde askerden gelenler ordaki psikolojilerini çabuk atamadılar. mesela abim acemiliğini istanbul da rahat bi şekilde yapmıştı. usta birliğinde van'a gitti. ordan da memnundu. ama bi kaç olay yaşamış. psikolojisi bozuk bi şekilde geldi. o da tutturmuştu araba diye. aldılar da. araba alınca mutlu olucağanı düşündü abim heralde. senin sevgilin de belki araba alınca mutlu olucağnı hissediyodur ne bileyim. alakası var mıdır bilemem de aklıma bu geldi benimde..

Back
X