- 12 Mayıs 2018
- 1.157
- 330
- 123
- Konu Sahibi kedimediyedi
-
Merhaba taktık ama yine aynıBanyo tuvalet kapılarını devamlı kapalı tutun havalandırmadan geliyor olabilirler. Kış geldi artık çok gelmezler diye düşünüyorum üzülmeyin bu kadar çocuğa cibinlik kullanın isterseniz
Evet düşünüyorum onuYakınınızda saydığınız yerler sinek yapar ama sineklik var diyorsun, ilaçlıyorsun, bir bomba atmadığın kalmış.
Evet düşünüyorumYakınınızda saydığınız yerler sinek yapar ama sineklik var diyorsun, ilaçlıyorsun, bir bomba atmadığın kalmış.
Yeni taşındım hiç sorma fırsatım olmadıBu durumda bir tek siz değil çevredeki diğer insanlar da mağdurdur ozaman? Onlar ne yapıyor yani kolu komşu?
Allah affetsin i.. sinek lafiniza resmen kahkaha attım gece geceMerhabalar.
Direk konuya giriyorum evet arkadaşlar pskilojim bozuldu bu itoglu it sivrisneklerden.her gece geçen aya kadar istisnasız her gece belki 5 10 belki 20 adet çıkıyordu ilaclattik 2 kere olmadi.sineklik taktik olmadı kapı pencere acmadik olmadı.9 aylık.bebegim var her uyutmdan önce 1 saat neredeyse keşif yapıyorum.evimiz lojman yakında bağ bahce cezaevi, 1 kilometre yakında ise kesimhane at çiftliği büyükbaş hayvan var.
Nasıl başedecm sinir hastası oldum bir çare söyleyin evi yakacam en sonunda
Allah da sizi güldürsün gece gece çok güldüm lafinizaYakınınızda saydığınız yerler sinek yapar ama sineklik var diyorsun, ilaçlıyorsun, bir bomba atmadığın kalmış.
Valla.bende sinirden gülüyorum:)Allah affetsin i.. sinek lafiniza resmen kahkaha attım gece geceAllah sizi de güldürsün :) Bu arada benim sineklere tek çözümüm eski tip sinek kovarlar var ya sinek tablet takılan, onu fişe takiyorum içine tablet koyup kapıyı da açık bırakıyorum. Böylece sinekler hiç gelmiyor odaya. Gelse de kapıdan geri cikiyor. Kapıyı açık bırakmanız lazım ama. Bir de sinek kovar sprey sıkıyorum tüm vücuduma böylece gelmiyor sinek. Ek olarak da mavi ışık sinek oldurucu oluyor onu da takarsanız üçlü etki hiç gelmez inşallah
Tamam sprey deneyeceğim teşekkürlerSiveno sinek spreyi vardi okaliptuslu 6.aydan itibaren kullandim gerekli oldukca iyo geldi bize isirigada trukids hero almistim oda iyi geliyordu isirik olunca .
turk kahvesi yakiyorlardi dumanına gelmiyordi nette gormustim deneyin bi
Biz bahce katında oturuyoruz.Evin her bir yani kapilar vs sineklik kaplı ve yine de giriyorlar..Her sivri sinek ayni boyutta degil.Bazen gözle görülmeyecek kadar küçük olanlari da var bizim yaşadığımız yerde ve onlarin ısırması daha da cok yakiyor.Gecen yaz gözümün kenarindan ısırmiş göz kapagim şişti dermotolaga gittim.. Alinabilecek bütün önlemleri yapiyorum oysa.Sadece yüzüme sinek savar sprey sıkmıyorum diye oradan ısırmıştı..Yüz icin de spreyler var cok pahali cilde zarar vermeyenleri.Marketlerde satilanlarin hepsi kimyasal ve cok zararli ama yine de onlardan kol ve bacaklarima sıkıyorum mecburen..Eşimi aslaa ısırmıyorlar bu arada .Dr kadinlari,beyaz tenlileri ve 0 kan gruplari daha cok tercih ettiklerini söylemisti...Cok illet bi sey.Cok yakıyo.Kasım geldi halenn var.Bahce katinda daha cok oluyor benim tecrübelerime göre.Daha simdiden yazı düşünmeye basladim..Komsularda da bahce katinda olanlar daha cok şikayet ediyor..Sanırım en iyi çözüm tasinmakher odaya feslegen koymayida deneyin guya gelmiyormus ama sineklik hic acilmazken nasil geliyor anlamadim benim evimdede sineklik var yani acmazsam hic girmez nerden girebilir?
Taşınmak imkansızBiz bahce katında oturuyoruz.Evin her bir yani kapilar vs sineklik kaplı ve yine de giriyorlar..Her sivri sinek ayni boyutta degil.Bazen gözle görülmeyecek kadar küçük olanlari da var bizim yaşadığımız yerde ve onlarin ısırması daha da cok yakiyor.Gecen yaz gözümün kenarindan ısırmiş göz kapagim şişti dermotolaga gittim.. Alinabilecek bütün önlemleri yapiyorum oysa.Sadece yüzüme sinek savar sprey sıkmıyorum diye oradan ısırmıştı..Yüz icin de spreyler var cok pahali cilde zarar vermeyenleri.Marketlerde satilanlarin hepsi kimyasal ve cok zararli ama yine de onlardan kol ve bacaklarima sıkıyorum mecburen..Eşimi aslaa ısırmıyorlar bu arada .Dr kadinlari,beyaz tenlileri ve 0 kan gruplari daha cok tercih ettiklerini söylemisti...Cok illet bi sey.Cok yakıyo.Kasım geldi halenn var.Bahce katinda daha cok oluyor benim tecrübelerime göre.Daha simdiden yazı düşünmeye basladim..Komsularda da bahce katinda olanlar daha cok şikayet ediyor..Sanırım en iyi çözüm tasinmak
Kesinlikle giriyorlar bizde.Burda yakarca denen gözle görülmeyecek kadar küçük türleri varmis ben bilmiyordum ögrendim.Durup dururken birden bacaginiz kolunuz kasinip yanmaya basliyor o zaman anlıyorsunuz icerde yine sivri var.Bizim de tasinmamiz şu an imkansiz ama evrene sürekli mesaj gönderiyorum ki evden,komsulardan,semtten memnunuz .Sırf bu sivriler yüzünden.Bir daha altın olsa bahce kati istemem. O derece yani.Taşınmak imkansız
Sizce sineklikten girebilirler mi
İşin daha kötüsü siz deki yakarca imişKesinlikle giriyorlar bizde.Burda yakarca denen gözle görülmeyecek kadar küçük türleri varmis ben bilmiyordum ögrendim.Durup dururken birden bacaginiz kolunuz kasinip yanmaya basliyor o zaman anlıyorsunuz icerde yine sivri var.Bizim de tasinmamiz şu an imkansiz ama evrene sürekli mesaj gönderiyorum ki evden,komsulardan,semtten memnunuz .Sırf bu sivriler yüzünden.Bir daha altın olsa bahce kati istemem. O derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?