psikolojim bozuldu resmen cok tiksindim

umser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
42
3
38
35
Merhaba bayanlar benim derdim mutfagimda türeyen hamam böcekleri biliyorum kimine çok saçma geliyor fakat benin özellikle hamam boceklerine karsi fobim var çok korkuyorum ve bebek var evde böcekler hastalık ve mikrop tasiyormus yandik ben yaa.. Kizlar akil verin birşey söyleyin kesin ve net olarak nazil kurtulabilirim bir cirpida evini nazil arindirabilirim ben çok titiz biriyim apartmandan evime girmiş böcekleri nazil kivabilirim

İlaçlama şirketine bir telefon etseniz bu iş tamamdır....

Aklınıza gelmemiş olamaz

ayrica bizim burdaki pazarlarda bir ilac satiliyor kendin suyla karistirip etrafa sikyorsun beyaz birsey pet siselerde bi akrabamiz yapmisti ve baya ise yaramis.

bende eski evimde ayni problemle karsilasmistim, eczaneden aldigim bi ilacla 2 yil kadar rahat etmistim.
ismini hatirlamiyorum ama beyaz toz halinde satilan ve sulandirilarak kullanilan bi ilacti...ayrica siringa icinde satilan bi ilaci da kullandim gecen sene , digeri kadar etkili olmasa da bayagi ise yaramisti ;)

canım acilinden ilaçlat o evi bebek varmış Allah korusun onlar pis hayvanlar zararlı :KK17:

offf varya kafayı yerim ben gördümmü bakamıyorum bile, o kadar korkuyorum iğreniyorum ki rüyalarıma falan giriyodu ölüyodum :((( ilaçla evi vakit kaybetmedennnnn kurtulursun bu şekilde. varya o evi o eşyaları öylece bırakarak kaçma sebebi :( heralde önce evi ilaçlatır, sonra ölenleri temizlemeleri için bi temizlk şirketi falan herneyse onlarla görüşür öyle dönerdm eeve. Bu masrafları herneyse kredi çekmek olsun araba satmak olsun karşılardım para olmasa bile :D Allah koru yarabbim

Bende bi çok böceği elime alırım ama şu hamam böceklerinden tiksiniyorum hele uçanlarından kocaman oluyolar bööö :KK11: ama küçükken üstüne basmışlığım var ondan heralde o_O raid max etkili hemde 6 ay falan ilk onu deneyin olmadı ikaçlatırsınız ;)

Merhaba bayanlar benim derdim mutfagimda türeyen hamam böcekleri biliyorum kimine çok saçma geliyor fakat benin özellikle hamam boceklerine karsi fobim var çok korkuyorum ve bebek var evde böcekler hastalık ve mikrop tasiyormus yandik ben yaa.. Kizlar akil verin birşey söyleyin kesin ve net olarak nazil kurtulabilirim bir cirpida evini nazil arindirabilirim ben çok titiz biriyim apartmandan evime girmiş böcekleri nazil kivabilirim
Eviniz kira ise çıkmanızı tavsiye ederim.Ankara da öğrenciyken kaldığımız evin mutfağında sürekli hamam böceği yumurtası çıkıyordu.Evde tek tük vardı.Ama yüzlerde yumurta ve pis bir koku..ortada hamam böceği yok ama her akşam çamaşır suyu dökerdik sabahına yine siyah siyah minik yumurtalar çıkardı.Eve kaç defa ilaçlama şirketi de geldi nafile..Artık ben binanın altının hama böceği yuvası olduğunu hayal ediyordum..İnş sizinki o kadar ilerlememiştir..

Ev kıta değil benim evim evet evi ilaclayacagim çok etkili bir tarım ilacı buldum sonrada geniş bir temizlik yapacağım bu surede de evde bebek var diye annemde kalacağız mecbur

Naftalin..

Ilacla evi evde bebek oldugu icin zararli o böcekler..

Peki sadece senin evde var apartmanda yoksa digerlerindede varmi ?

benim evi de basmışlardı
buzdolabından bile çıkıyordu :D
ben aşırı korkarım eşim öldürdü onları
raid ve detanın köpük şeklinde bi ilacı var
onunla her yeri ilaçladı
mıtfak dolaplarının altlarına kadar
sonra oralara böcek yemi koydu
sonra da apartman genel olarak ilaçlandı kurtulduk :)

Back
X