psıkolojim bozuldu..

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
Slm kızlar 5 yıldan sonra 2 hafta önce hamile oldugmu ogrendim cok sevindik tabii..
Suan 5 haftalıgız gecen hafta kesemizide gorduk.Bulantım yeni basladı cok asırı değil..
Ama gelin görinki her dakika ağlıyorum elimde değil sürekli eşimle kavga ediyorum 1 dakika geç arasa deli gibi bağırıyorum suan konuşmuyoruz zaten iyice bunaldı.Kendime moral vermeye calısıyorum aama beceremiyorum yine ağlamaya başlıyorum nolcak böyle ne zman sona erecek:KK61: hamilelik psikoloji denen sey yedi bitirdi beni bi akıl verin bna:KK43::KK61:

canım herkesin kendini motive etme yöntemi farklıdır sen kendini en iyi bilensin ama ben bu aralar kendimi hep daha kötüleri düşünerek motivee etmeye çalışıyorum benim başımdan çok üzücü bir olay geçti içini karartmak istemem anlatmıyım ben dediğim gibi daha kötüsünü düşünerek teselli bulmaya çalışıyorum ki senin yaşadığın durum çok güzel çok mutlu olunacak bir şey 5 seneden sonra demişsin bilmiyorum sizmi istemediniz yoksa nasip şimdimi oldu ama daha uzun süre bekleyneleri düşün bunu yaşayıp kötü tecrübeleri olanları düşün.ve en güzel zamanlar bunlar hamileliğinin tadını çıkarmayı çalış stres yapma 9 ay sonra kucağına alacağın o tatlı yüzü tebessümü o mis kokuyu düşün motive et kendini bebeğini düşünerek bugünlerin geçeceğini unutma geçtiğinden çok nasıl geçirdiğin önemli hayatı ne kendine ne eşine ne bebeğine zehir etme

Slm kızlar 5 yıldan sonra 2 hafta önce hamile oldugmu ogrendim cok sevindik tabii..
Suan 5 haftalıgız gecen hafta kesemizide gorduk.Bulantım yeni basladı cok asırı değil..
Ama gelin görinki her dakika ağlıyorum elimde değil sürekli eşimle kavga ediyorum 1 dakika geç arasa deli gibi bağırıyorum suan konuşmuyoruz zaten iyice bunaldı.Kendime moral vermeye calısıyorum aama beceremiyorum yine ağlamaya başlıyorum nolcak böyle ne zman sona erecek:KK61: hamilelik psikoloji denen sey yedi bitirdi beni bi akıl verin bna:KK43::KK61:

Canım günlük duş al, bol su iç, meyve ye ve kendini mutlu edecek şeyler yap. Çalışmıyorsan evdeysen pc oyun falan al oyna mesela. Ben öyle yapmıştım. İlk 3 ay fazla aktivite yapamayınca kocays sarıyor insan : ) çok normal

Back
X