psikolojim bozuldu

elif sura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
8
0
1
35
Bebegim 5 aylik ve hala surekli agliyor max 30 dk uyuyor bir suru doktora goturduk birseyinin olmadigini soyluyorlar ne yapacagimizi sasirdik onerisi olan var mio_O

Allah bagislasin ins. Benim de 4 aylik kizim var..
Ben de bebekken çok aglarmişim sonradan anlamislar ki iştahim cokmus doymuyormusum meğer :)

Karninin tok olduğundan eminsiniz demi?
Benim kızımın da ilk 3 ay aksam olunca ağlama seanslari baslardi.

Kolik olma ihtimalini düşündünüz mü Bebeginizin..
Aglayinca Sac kurutma makinesi veya elektrik supurgesi acmayi denediniz mi mesela?

Gaz ilaci kullandiniz mi hic?
Gaz sancisi olabilir mi?

Tsk ederim Gelisimi gayet iyi oldugundan doydugnu dusunuyorum sanci icin bi donem bitkisel surup kullandim ama pek bi faydasini gormedim evet kolik olabilir ama cozuuummm...normal bir bebek aglamasi degil bazen araliksiz 3-4 saat devam ediyor ailemden uzagim yalnizim basedemiyorum..

Seni öyle iyi anlıyorum ki seni benden başka kmse anlayamaz buna emin ol..benim kızım 9 aylık oldu hala öyle ağlama krizleri var halaaa .. Doktora gidyo heryerine herşeyine bakıyolar testler filmler hiçbişey yok .. Ağlama son hız devam .. Büydkçe düzelir dediler yaşına yaklaştı hala aynı hala aynı huy oldu artık bende senn gbi yanlızım bi gün hiç unutmuyorum 6 aylıkken öyle bi ağlıyo öyle ağlıyo ki sanki dövmüşsün naparsam yapıyım susturamadım .. Artık dayanamadım bende ağladım .. Seni çok iyi anlıyorm ben bu zamana kdr çare çözüm bulamadım ..

karsi oldugumuz neleri yapmadikki emzik asla vermem diyordum ancak 2.5 ayina kadar dayanabildim simdi en azindan onunla biraz oyalaniyor

Bizimki de ilk aylarda hep aglardi oturup aglardik birlikte ailem uzak arkadasim pek yok tek basına büyütmek çok zor. Sadece sut veriyorsan sütünün gazli olmamasına dikkat et mama veriyorsan su da ver sindiremeyebilir. Poposuna iyice bak çatlak varsa makatinda o da acitiyormus bir kere öyle oldu hep agladi bi de vaktim kizarik olmuş hatta ne bir kaç defa.

Geceleri bizimki de en çok yarim saat uyuyor bilmiyorum neden sürekli uyaniyor agliyor

Herseye dikkat etmeye calisiyorum uyku zamani gelince ortami ayarlayip vitamin kulak temizligi burun kontrolu ... yapip bir umutla yatiriyoruz bakalim.. Bugun tekrar doktora gittik ve bebegimin alerjisi varmis ek gida da sikinti yasiyoruz belkide bu mu huzursuz ediyordu bilemiyorum ama galiba bizim artik boyle devam edecek

Bebegim 5 aylik ve hala surekli agliyor max 30 dk uyuyor bir suru doktora goturduk birseyinin olmadigini soyluyorlar ne yapacagimizi sasirdik onerisi olan var mio_O
aynı şeyi yasadım tam beş ay hep ağladı be uyku yok ve kusma sıkıntımızda vardı.hele aksam dortle yedı arası degısık bi ağlayıştı . Bende ağladımm hep dua ettim beş aydan sonra en azından aglamalar bitti uyku duzenıdr yeni yeni oturuyor onbea aylık oğlum.inşallah yakın zamanda duzelır bebeğiniz Allah yardımcınız olsun

Bebeginizi hergün yikayin ve ona masaj yapin ayrica konusunda bu onu sakinlestiricektir disari cikma aliskanligi edinin temiz hava alsin vs ben böyle büyüttüm cocuklarimi :)

Back
X