Psikolojim çok bozuk yeni bir ben lazım:(

poine0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
71
7
13
Tekirdağ
Bu yıl çok zor zamanlar geçirdim ve hala geçiriyorum 16 yaşındayım yaz tatili başladığında kendime baktım ve resmen bambaşka bir insana dönüşmüşüm fazla düşünüp kafa yoran her şeye ağlayan bir insan olmuşum.Her anlamda eski bene dönmek istiyorum ama nasıl bir insan nasıl her şeye en baştan başlayabilir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam sancılı dönemlerden geçiyorsun.
Değişimler olması doğaldır.
Ama bazen değişimden geri dönüş olmaz...

On altı yaşındasın ve eski bene dönmek istiyorsun , ablacım eskiden çocuktun şimdi ergenlik dönemindesin .
Sıkılacaksın , bazen öfkeleneceksin , değişik şeyler tanımak isteyeceksin , bazen yetişkin olmak isteyeceksin .Bu dönemlerini kendine zehir etme,keşke şu aklım da senin yaşın da olsam .
Ne güzel hiç bir sorumluluğum yok derslerim dışın da.
Sosyal ağlara bakıp arkadaşlarından mı etkileniyorsun sen ?

On altı yaşındasın ve eski bene dönmek istiyorsun , ablacım eskiden çocuktun şimdi ergenlik dönemindesin .
Sıkılacaksın , bazen öfkeleneceksin , değişik şeyler tanımak isteyeceksin , bazen yetişkin olmak isteyeceksin .Bu dönemlerini kendine zehir etme,keşke şu aklım da senin yaşın da olsam .

keşke şimdiki kafayla o dönemlere dönebilsek değil mi :))
ama bu kafaya ulaşmak için de onca aptallığı yapmak gerekiyordu bir çeşit paradoks :1:

Yok öyle ergenlik travması değil 1 ay içinde dedemi kaybettim daha sonra okulu bırakma durumum oldu şimdiyse anne ve babam boşanma noktasındalar :(

keşke şimdiki kafayla o dönemlere dönebilsek değil mi :))
ama bu kafaya ulaşmak için de onca aptallığı yapmak gerekiyordu bir çeşit paradoks :1:
Haklısın o aptallıklarımız olmasa bugün de böyle olmazdık :31:

Yok öyle ergenlik travması değil 1 ay içinde dedemi kaybettim daha sonra okulu bırakma durumum oldu şimdiyse anne ve babam boşanma noktasındalar :(

Ablacım bak benim de anne babam ayrı elin de büyüdüğüm dedem ve ananem öldüğün de çok üzülmüştüm ama bunlar hayatın gerçekleri.
Sadece sen yaşamıyorsun bunları.
Öyle veya böyle bu hayatı yaşıyoruz,bir daha gelme şansımız da olmadığına göre niye zindan edelim kendimize .
Anne baban ayrılırsa ayrılsınlar ne olmuş yani , annen yine senin annen baban yine senin baban .
Eğer ki bundan utanıp sıkılıyorsan asla böyle düşünme çocukken böyle düşünüyor insan kendimden biliyorum .

Haklısın o aptallıklarımız olmasa bugün de böyle olmazdık :31:

Ablacım bak benim de anne babam ayrı elin de büyüdüğüm dedem ve ananem öldüğün de çok üzülmüştüm ama bunlar hayatın gerçekleri.
Sadece sen yaşamıyorsun bunları.
Öyle veya böyle bu hayatı yaşıyoruz,bir daha gelme şansımız da olmadığına göre niye zindan edelim kendimize .
Anne baban ayrılırsa ayrılsınlar ne olmuş yani , annen yine senin annen baban yine senin baban .
Eğer ki bundan utanıp sıkılıyorsan asla böyle düşünme çocukken böyle düşünüyor insan kendimden biliyorum .

Abla valla çok doğtu herkes yaşıyor ama insan yıpranıyor yine de

Back
X