kızlar psikolojim çok bozuk 3 senedir üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ama verimli ders çalışma olanağım olmadığı için 3 senedir sürünüyorum diyebilirim. ağlama krizlerine giricem o derece tercihler başladı seneye hazırlanmak istemiyorum 2 senelik bi bölüm yazıcam artık ama o kadar kararsızım ki puanımda çok düşük hangi bölümü yazsam onuda bilmiyorum aklımda dış ticaret, işletme yönetimi halkla ilişkiler falan var yardım edin nolur bi fikir verin napsam şu tercihleri
Bence isteksiz bir şekilde yazacağın hiç bir bölümü tercih etmemelisin
Sonuçta hayatından 2 sene çalınacak ve ilerde meslek sahibi olduğunda sevmediğin bir işe mahkum olacaksın
Her ne kadar vakit yok,imkan yok desende bence şartları zorla ve tekrar dene
Bu arada illa bu sene olsun dersen de bence de Halkla ilişkiler
Üniversite okumaya gittiginde dedeni yanında götürmeyeceksin ki annem...Gene yalnız bırakmak zorunda kalacaksın. Yani ne yaparsan yap yalnız bırakacaksın zaten.
Üniversite okumaya gittiginde dedeni yanında götürmeyeceksin ki annem...Gene yalnız bırakmak zorunda kalacaksın. Yani ne yaparsan yap yalnız bırakacaksın zaten.
çok sıkıldım ve bunaldım aile kalabalık birileri baksın artık çok psikolojim bozuldu ya şehir dışı 2 yıllık falan bişeyler yazıcam artık dayımlar bakıcı tutmaya razı oldular zaten sıkıntı yok fakat o sınav stresini daha fazla çekmek istemiyorum kapasite meselesi 50 kerede girsem aynı ezelinden inek öğrenci değildim
çok sıkıldım ve bunaldım aile kalabalık birileri baksın artık çok psikolojim bozuldu ya şehir dışı 2 yıllık falan bişeyler yazıcam artık dayımlar bakıcı tutmaya razı oldular zaten sıkıntı yok fakat o sınav stresini daha fazla çekmek istemiyorum kapasite meselesi 50 kerede girsem aynı ezelinden inek öğrenci değildim
Halkla ilişkiler bence daha doğru bi tercih.insan kaynakları,adalet yüksek okulu mezun olduğunda iş bulabileceğin işler tamamlayabilirsinde.ister dikey geçişle istersen a.ö.f. den
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Halkla ilişkiler bence daha doğru bi tercih.insan kaynakları,adalet yüksek okulu mezun olduğunda iş bulabileceğin işler tamamlayabilirsinde.ister dikey geçişle istersen a.ö.f. den
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.