psikolojim çok bozuldu

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
kızlar psikolojim çok bozuk 3 senedir üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ama verimli ders çalışma olanağım olmadığı için 3 senedir sürünüyorum diyebilirim. ağlama krizlerine giricem o derece :14::14: tercihler başladı seneye hazırlanmak istemiyorum 2 senelik bi bölüm yazıcam artık ama o kadar kararsızım ki puanımda çok düşük hangi bölümü yazsam onuda bilmiyorum aklımda dış ticaret, işletme yönetimi halkla ilişkiler falan var yardım edin nolur bi fikir verin napsam şu tercihleri :14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Evde calısamıyorsan yasadıgın sehirde kütüphaneye gitme alıskanlıgı edin...Bir sene daha hazırlanacaksan.

Dediklerinin içinden ben olsam halkla ilişkiler secerdim.

Evde calısamıyorsan yasadıgın sehirde kütüphaneye gitme alıskanlıgı edin...Bir sene daha hazırlanacaksan.

Dediklerinin içinden ben olsam halkla ilişkiler secerdim.

4 senedir evden çıkmayıp kendini eve kapatan biri için zor dedeme bakıyorum ben haiyle 70 yaşında adamı evde tek bırakıp gidemiyorum ki bi yere :(

Bence isteksiz bir şekilde yazacağın hiç bir bölümü tercih etmemelisin :20:
Sonuçta hayatından 2 sene çalınacak ve ilerde meslek sahibi olduğunda sevmediğin bir işe mahkum olacaksın
Her ne kadar vakit yok,imkan yok desende bence şartları zorla ve tekrar dene :34:
Bu arada illa bu sene olsun dersen de bence de Halkla ilişkiler :51:

4 senedir evden çıkmayıp kendini eve kapatan biri için zor dedeme bakıyorum ben haiyle 70 yaşında adamı evde tek bırakıp gidemiyorum ki bi yere :(

Üniversite okumaya gittiginde dedeni yanında götürmeyeceksin ki annem...Gene yalnız bırakmak zorunda kalacaksın. Yani ne yaparsan yap yalnız bırakacaksın zaten.

Üniversite okumaya gittiginde dedeni yanında götürmeyeceksin ki annem...Gene yalnız bırakmak zorunda kalacaksın. Yani ne yaparsan yap yalnız bırakacaksın zaten.

çok sıkıldım ve bunaldım aile kalabalık birileri baksın artık çok psikolojim bozuldu ya şehir dışı 2 yıllık falan bişeyler yazıcam artık dayımlar bakıcı tutmaya razı oldular zaten sıkıntı yok :( fakat o sınav stresini daha fazla çekmek istemiyorum kapasite meselesi 50 kerede girsem aynı ezelinden inek öğrenci değildim

Son düzenleme:
çok sıkıldım ve bunaldım aile kalabalık birileri baksın artık çok psikolojim bozuldu ya şehir dışı 2 yıllık falan bişeyler yazıcam artık dayımlar bakıcı tutmaya razı oldular zaten sıkıntı yok :( fakat o sınav stresini daha fazla çekmek istemiyorum kapasite meselesi 50 kerede girsem aynı ezelinden inek öğrenci değildim

Yaz gitsin, giden zaman geri gelmiyor inan ki...

Dedene de keske bakma imkanın olsa, artık geldigin zamanlarda ilgilenirsin burada...

Halkla ilişkiler bence daha doğru bi tercih.insan kaynakları,adalet yüksek okulu mezun olduğunda iş bulabileceğin işler tamamlayabilirsinde.ister dikey geçişle istersen a.ö.f. den

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Halkla ilişkiler bence daha doğru bi tercih.insan kaynakları,adalet yüksek okulu mezun olduğunda iş bulabileceğin işler tamamlayabilirsinde.ister dikey geçişle istersen a.ö.f. den

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bursa bilecik bolu gibi yerleri yazıcam ya bakalım inş çıkar puanım az olduğu için yeni açılmış puansız bölümleri yazıcam biri tutar umarım

Back
X