Psikolojim mi bozuldu manyadım mı noldum ben?

Bilenleriniz var kızlar şu son 1 haftayı hastanede geçirdim.
Eşimle açık kalan ocak yüzünden karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadık, ölümden döndük. Ve ben uyanık olduğum için o belirtileri an be an yaşadım, ne olduğunu bilmeden o baş dönmelerini, bulantıları, uğultuları hissettim. Bu yüzden olsa gerek günlerdir aynı şeyleri yaşatıyor bana beynim. Şuan bile başım dönüyor, kafam kazan gibi. Ve ben bir sey olmadığını bildiğim halde korkuyorum. Şu buz gibi havada kapılar pencereler açık, ocağın vanası, kombi kapalı. Yarım saatte bir hava almaya çıkıyorum.
Eşim o gece gözümün önünde bayıldı, gözleri açık olarak düştü,kitlendi. O yüzden bir noktaya odaklandıysa kımıldamıyorsa hemen bayıldığını sanıyorum, panik oluyorum.
Bu da yetmez gibi kafamda daha baska senaryolar canlanıyor. Mesela mutfakta yangın cıkıyor biz uyurken. Mutfak, yatak odasıyla evin giriş kapısının ortasında olduğu için biz kapıya gecemiyoruz evden cıkamıyoruz falan.
Şuan korkunc derecede başım ağrıyor uğulduyor. Beynim gercekten bunu yapabilir mi? Yardım almam gerekir mi böyle bir sebep için? Nasıl atlatırım bilmiyorum. Niye yazdığımı da bilmiyorum. Yazdım işte.
:KK57: çok gecmıs olsun
en yakın zamanda bı fakırı sevındırın valla resmen cok buyuk bı tehlıke atlatmıssınız
cok yenı ve buyuk bı olay boyle hıssetmen cok cok normal zamanla gecer ama cabuk atlatman ıcın uzmandan destek alırsan tabıkı daha ıyı olur
allah esırgesın ya...
pekı kediler de ıyı mı ?

Cok gecmis olsun yardim alin bence kucuk bisi degil yasadiginiz ben 12 yasindayken banyoda elektrik carpmisti hala gozumu kapatamam banyo yaparken

Çok geçmiş olsun.
Olay çok yeni olduğu için bu korkularınız doğal bence.
Zamanla düzeleceksiniz inşallah.

Bilenleriniz var kızlar şu son 1 haftayı hastanede geçirdim.
Eşimle açık kalan ocak yüzünden karbonmonoksit zehirlenmesi yaşadık, ölümden döndük. Ve ben uyanık olduğum için o belirtileri an be an yaşadım, ne olduğunu bilmeden o baş dönmelerini, bulantıları, uğultuları hissettim. Bu yüzden olsa gerek günlerdir aynı şeyleri yaşatıyor bana beynim. Şuan bile başım dönüyor, kafam kazan gibi. Ve ben bir sey olmadığını bildiğim halde korkuyorum. Şu buz gibi havada kapılar pencereler açık, ocağın vanası, kombi kapalı. Yarım saatte bir hava almaya çıkıyorum.
Eşim o gece gözümün önünde bayıldı, gözleri açık olarak düştü,kitlendi. O yüzden bir noktaya odaklandıysa kımıldamıyorsa hemen bayıldığını sanıyorum, panik oluyorum.
Bu da yetmez gibi kafamda daha baska senaryolar canlanıyor. Mesela mutfakta yangın cıkıyor biz uyurken. Mutfak, yatak odasıyla evin giriş kapısının ortasında olduğu için biz kapıya gecemiyoruz evden cıkamıyoruz falan.
Şuan korkunc derecede başım ağrıyor uğulduyor. Beynim gercekten bunu yapabilir mi? Yardım almam gerekir mi böyle bir sebep için? Nasıl atlatırım bilmiyorum. Niye yazdığımı da bilmiyorum. Yazdım işte.
Ne çektiğinizi anlayabiliyorum ben de otogarda prize şarj aletimi taktım ve şartel attı,şarj makinem de 2 ye ayrıldı patladı,o korkuyla nasıl yaptım bilmiyorum ama şarj aletini avuçladım ve hemen çektim hadi elektrik çekseydi de çarpılsaydım Allah korumuş.Bir kere de ütüyü prize taktım ve priz yandı.Ateş çıktı yine boşluğuma denk geldi ve fişi çektim ama nasıl yaptım bilmiyorum.Şimdi hiç bir fişi prize takamam illa ki birisi benden önce kullanacak ve göreceğim.Tek başıma hayatta yapamıyorum çok korkuyorum :( ve bu hayatımı hep olumsuz etkiliyor.Fiş takarken kafam da bir sürü şey kuruyorum..Şimdi de eşim iş için başka şehre gitti kombiyi açamadığım için soğukta oturuyorum.

Back
X