Psikolojimiz mahvoldu

minaa_tk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
15
5
1
30
Merhaba kızlar.Virusten dolayi psikolojim berbat subatta yeni dogum yaptim bebegim dogdu dogali disariya hic çıkmamıştım birde bu surec girdi ve fazlasiyla etkiledi beni.Tam unuttum takmiycam diyorum internette hep virusle ilgili kötü haberler kafami dagitamiyorum ve hep uyuyorum surekli olecekmissim gibi hissediyorum hala nette hastanede yatanlari goruyorum ve acaba bende mi yakalandim diye dusunuyorum esim cok dikkatliydi ilk zamanlar oda simdi birakti pskiyatriye basvurucam bogazim düğüm düğüm annemlere geliyorum ama hep ayri odadayim onlardan ama Onlar da olabildigince rahatlar ben niye rahat olamiyorum cok etkileniyorum artik bitsin bu iskence arkadasim gel görüşelim bak psikolojin iyi degil diyor ya bende varsa ya onda virus varsa diye dusun dusun herkesten kendimi soyutladim surekli uyuyurak geciriyorum günümü

Bebeginizi disarda gezdiriyormusunuz

Ya biz virüsi alışcaz gibi duruyor sakin ol bence.

Insanlar ölüyorlar ve hep bilincsizde davrananlarin yüzünden sakin kalabilsem keske
Bilincsiz davrananların sorumlusu ne sizsiniz ne de 3 aydr evden çkmayan biz.. Zaten uzmanlarn söllediğine göre de bu virüse.alışmaktan başka çaremiz yok.. zamanla insanlar üzerinde mutasyona uğrayıp tıpkı diğer virüsler gibi etkisini kaybedecektir

Evet bitecek gibi de değil ama çok yeni olduğu için korkuyorum açıkçası psikolojimi çok kötü etkiledi e bide lohusaligi yeni atlattım kimseye yanaşamıyorum bu hastalık korkusuyla

Evet bitecek gibi de değil ama çok yeni olduğu için korkuyorum açıkçası psikolojimi çok kötü etkiledi e bide lohusaligi yeni atlattım kimseye yanaşamıyorum bu hastalık korkusuyla
Bende yeni atlattım.. o sezeryan dikişleriyye evin her yerni çamaşr suyuyla silerdim

Normallesebildiniz mi acaba yani nasıl atlattiniz bu psikolojiyi acaba
Dışarı çıkmıyorum hala.. sanırm bebeğm prematüre olduğu için yoğun bakım serüveni, kontroller, fıtk ameliyatı hastanelere gidip gelmekten fazla etki sağlamadı.. Ama tabi tek cıkmamız bu kadardı o da tedbirleri alp mecburiyetten..

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah.bende çıkmaya çıkmaya psikolojimi bozdum ama bu süreci de evde kalarak bitiremiyoruz malesef

Bende 9 martta dogum yaptım 2 gun sonra Virus patlak verdi henuz biz hastanedeyken.. Bebegım 7 gun yogun bakımda kaldı solunumda sıkıntısı oldugu ıcın. Nasıl bir donem yasadım anlatamam. Ahh bıde bana sor sadece bir kere gunese cıkardık yavrumu oda vırusun 800 lere dustugu donemde sonra yıne yukseldi sonra yine biz hapis. Ben heryerde diyorum bızım Bebelerımız henuz gunes nedir bilmezken sokakta sorumsuzca maskesiz hıjyensız fıldır fıldır gezenlere asla hakkımı helal etmiyorum.

Amin canım cümlemize insAllah.Gercekten bu belayi basimiza saranlari ALLAH bildigi gibi yapsin baska birsey demiyorum

Minik bi meleği olan her anne gibi hissediyorsunuz gayet normal bence. Çünkü benim de minik bi meleğim var ve aynı şeyleri hissediyorum bana bulaşır da bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalırsam ya da ona bulaşır onu benden ayirirsalar . Ne o bensiz ne ben onsuz olamam diye hala her şeye dikkat ediyorum. Dışarı çıkıyoruz ama kimseye yaklaşmıyoruz.

Gerçekten sizde benim gibi düşünüyorsunuz.Elimden gelse esime bile vermicem ki o da ilk zamanlar dikkatliydi simdi biraz bırakmış durumda gerçekten birsey dokunamaz oldum annemlere bile veremiyorum bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…