- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Hızı ve sayıyı keçiboynuzu kürüyle arttırıp proxeed ve evicap'la da morfolojiyi toparlamaya çalışacağız.
3 ay da böyle beklemeyi düşünüyoruz.Olmazsa tedavi düşünüyoruz. Ekonomik ve doğal yoldan olmasını istiyoruz.
Tabi olmazsa başka doktorlar ve başka tedavilere bakacağız.
Şuan tek tesellim geç gelen bebekler sanki çift çift gelecekmiş gibi geliyor.
Siz herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz?
Geçmiş olsun.Hayırlısı olsun.
Keçiboynuzu kürü karaciğere çok yükleniyormuş dikkat edin.
Amin. Bilinçli davranmaya çalışmak lazım. Mesela günlük ihtiyaca bakılırsa proxeed günde bir tane yetiyor.öyle kullanacağız. Çocuk tabi önemli ama eşlerimizin sağlığını bozmadan.Allah yardımcımız olsun.Her biseyin yan etkisi var sasrdk ne yapacagimizi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin cümlenize insh.
Öncelikle geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. İlk öğrendiğimde ben de günlerce uyuyamadım, sürekli ağlıyordum ama sonra toparlanıp ne yapabileceğimizi düşünmeye başladım.Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben bu siteyi takip ediyordum ama yeni üye oldum.
bebek için 7 aydır deniyoruz ama daha ortada birşey yok.
Ben 7 ay önce ufak tefek testler yaptırdım doktor sorun yok dedi ama ayrıntılı testler için 500 tl isteyince oluruna bırakmaya karar verdik. 7 aydır çocuk olmayınca spermiyografi yaptırdık morfoloji 1 çıktı. hemen keçiboynuzu kürüne başladık. proxeed ve evicap'a da başlıyoruz ama zerre umudum yok.
Eşime belli etmiyorum ama ne yemek içmek istiyorum, ne uyuyabiliyorum ne çalışabiliyorum. Acaba bu da çocuk olmasını etkiler mi diye düşünüyorum daha da üzülüyorum.Ama tahminimce şimdilik benim psikolojimin hiçbir etkisi yok.eşimin psikolojisi çok önemli diye biliyorum.siz ne dersiniz?
Öncelikle geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. İlk öğrendiğimde ben de günlerce uyuyamadım, sürekli ağlıyordum ama sonra toparlanıp ne yapabileceğimizi düşünmeye başladım.
Bu işin psikolojik boyutu bir gerçek, çocuk olsun diye ilişkiye girince de olmaz derler. Ben burda % 0 morfoloji ile hamile kalanları bile okudum. Sonuçta bebeği veren Rabbim; o test sonuçları değil. O isterse olur. Bence 3-5 günlük bir perhizle testi tekrar yaptırın, bir teste göre gerçekten bir sorun olup olmadığını da anlayamazsınız. Varikosel varsa zaten ameliyat lazım. Bildiğim kadarıyla varikosel morfolojiyi de düşürür.
Öncelikle sakin ol canım. Burda bu durumda olan yüzlerce kişiyiz. Zamanla şoku atlatırsın. Bir doktorla konuşup bir kez test yaptırmakla olmaz bu iş.Desteğiniz için teşekkür ederim.eşim burda yazdığımı görse çok kızar ama insan biriyle dertleşmek istiyor.
Allah vermiyorsa zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum.
Varikoselin morfolojiyi etkilediğini bilmiyordum öyleyse ameliyatı da düşünmek lazım.
Bilmiyorum daha bir hafta oldu öğreneli gün geçtikçe daha umutsuz oluyorum.
Ne yapmam lazım bilmiyorum kime gitmem lazım bilmiyorum.istanbul anadolu yakasındayız pahalı yerlere gidip pahalı testler yaptırmak da bizi sarsacak.bir yandan da eşimi de doktorlarla testlerle germek istemiyorum neyse ki o benden iyi durumda psikokojik olarak. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Öncelikle sakin ol canım. Burda bu durumda olan yüzlerce kişiyiz. Zamanla şoku atlatırsın. Bir doktorla konuşup bir kez test yaptırmakla olmaz bu iş.
Canım nacizane tavsiyem: tekrar bir test yaptırın, hormon testi de yaptırın, bir de ultrasonda baktırın. Doktorla görüşün ayrıntılı bir şekilde.Ne yapmam lazım bilmiyorum kime gitmem lazım bilmiyorum.istanbul anadolu yakasındayız pahalı yerlere gidip pahalı testler yaptırmak da bizi sarsacak.bir yandan da eşimi de doktorlarla testlerle germek istemiyorum neyse ki o benden iyi durumda psikokojik olarak. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Canım nacizane tavsiyem: tekrar bir test yaptırın, hormon testi de yaptırın, bir de ultrasonda baktırın. Doktorla görüşün ayrıntılı bir şekilde.
Üzülmeyi bırakıp ne yapılabileceğini düşünmelisin. Bir de dua et, elden başka ne gelir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?