- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Haluk Yavuzer
Yankı yazgan'ın düşe kalka büyümek
Doğan Cüceloğlu
Sabiha paktuna
Mahallenin en mutlu yumurcagi
Not alındı,başka var mı?![]()
Küçük Prens :)
Gergedanlar Krep Yemez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haluk Yavuzer
Yankı yazgan'ın düşe kalka büyümek
Doğan Cüceloğlu
Sabiha paktuna
Mahallenin en mutlu yumurcagi
Not alındı,başka var mı?![]()
cocugun sorunu kiminle ise sorunu kendi kendilerine aşsınlar. sadece uzaktan gözlemleyin. iş şiddete gelirse muıdahil olursunuz.Günaydın arkadaşlar. Bana çocuk psikolojisiyle ilgili güzel ve doğru bilgiler veren kitap, site vb. kaynak isimleri verebilir misiniz? Ama çok genel olmasın, aşağıda verdiğim örnekteki gibi durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum.
Mesela arkadaşlarım bize geliyor,aynı yaşta çocukları var. Kızım bazen eşyalarını çok güzel paylaşıyor bazen de vermek istemeyip kavga ediyor. Ya da biz oraya gittiğimizde onlar vermek istemeyince sinirleniyor ağlıyor,hatta vuruyor çocuğaO an biz olmasak bildiğiniz mahalle kavgası çıkarır. Annesi uyardığında hafif kızdığında hemen bana gelip şikayet ediyor.Aynı şekilde gün içinde bir yaramazlık yapmışsa annemden ya da babannesinden teyzesinden azar işitmişse yine gelip şikayet ediyor. Ben şimdi "Ama kızım böyle yapmaman lazım..."diye başlayan cümleler kuruyorum ama bu sefer de "Suçlu benim,susup oturmalıyım" gibi bir hisse kapılıp haklı olduğunda haksız olduğunda susup sinmesinden korkuyorum,şikayet etmesini de istemiyorum. Yani bunun gibi bir sürü ikilemde kaldığım mevzu var. Çocuk eğitmek ne zormuş.
![]()
kitap olarak su tv de çıkan dadı var ya pedegog onun kitaplarını beğendim. kadının adı Gözde Erdoğan .Günaydın arkadaşlar. Bana çocuk psikolojisiyle ilgili güzel ve doğru bilgiler veren kitap, site vb. kaynak isimleri verebilir misiniz? Ama çok genel olmasın, aşağıda verdiğim örnekteki gibi durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum.
Mesela arkadaşlarım bize geliyor,aynı yaşta çocukları var. Kızım bazen eşyalarını çok güzel paylaşıyor bazen de vermek istemeyip kavga ediyor. Ya da biz oraya gittiğimizde onlar vermek istemeyince sinirleniyor ağlıyor,hatta vuruyor çocuğaO an biz olmasak bildiğiniz mahalle kavgası çıkarır. Annesi uyardığında hafif kızdığında hemen bana gelip şikayet ediyor.Aynı şekilde gün içinde bir yaramazlık yapmışsa annemden ya da babannesinden teyzesinden azar işitmişse yine gelip şikayet ediyor. Ben şimdi "Ama kızım böyle yapmaman lazım..."diye başlayan cümleler kuruyorum ama bu sefer de "Suçlu benim,susup oturmalıyım" gibi bir hisse kapılıp haklı olduğunda haksız olduğunda susup sinmesinden korkuyorum,şikayet etmesini de istemiyorum. Yani bunun gibi bir sürü ikilemde kaldığım mevzu var. Çocuk eğitmek ne zormuş.
![]()
Adem GÜNEŞ'in hemen hemen bütün kitaplarını okudumAdem güneşi sevmiyorum aslında bende merak eduıyorum kıtaplarını alıp hepsını okumayı dusunuyorum
Yanlışsa bende aynı yanlışı yapıyorumSanırım sürekli çocuklarla eşya,oyuncak paylaşımında bulunmadığı için hırçın davrandığı zamanlar oluyor. Bunu daha çok sosyalleştirerek aşabiliriz de işte şikayet mevzusu ne olacak. Altta kalmasın ezilmesin,özgüvenli olsun diye yargılamadan dinliyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmem