- 8 Mart 2024
- 85
- 10
- 8
- 29
- Konu Sahibi Alisa56679
-
Reflum yok ama surekli bogazimda gaz oluyor gegirme istegi oluyorReflünüz var ise ondan da olabilir mide asidi gelip boğazı tahriş edebiliyor ben daha ondan yeni kurtuldum 3 ay aralıksız boğazım ağırdı psikolojim bozulmuştu artık
Reflum yok ama surekli bogazimda gaz oluyor gegirme istegi oluyoReflünüz var ise ondan da olabilir mide asidi gelip boğazı tahriş edebiliyor ben daha ondan yeni kurtuldum 3 ay aralıksız boğazım ağırdı psikolojim bozulmuştu artık
sizin bogazinizin neresi agriyordu? Ve birsey takilmis gibi oluyormuyduBoğaz reflüsü diğer adı ile sessiz reflüdür hiç bir mide şikayetiniz olmaz sadece boğazınız yanar ve ağırır tabii psikolojik olabilir psikolojik ağrının gerçek ağrıdan hiç bir farkı yok sürekli oraya odaklı iseniz hiç birşey olmasa bile ağırır
Merhaba nasıl geçti şikayetiniz benim de 3 aydır boğazımda yanma ağrı ve takılma hissi varReflünüz var ise ondan da olabilir mide asidi gelip boğazı tahriş edebiliyor ben daha ondan yeni kurtuldum 3 ay aralıksız boğazım ağırdı psikolojim bozulmuştu artık
Şimdi cnm şöyle söyleyim benim mideden asit gelip boğazımı tahriş ediyor ve ağrı ve yanma yapıyordu seni çok iyi anlıyorum ne kötüdür bilirim. Benim daha sonra yine tekrarladı bi iki ay kadar daha sürdü şimdi kudret narına başladım 3 hafta oldu elhamdülillah iyiyim hatta 10 gündür falan mide koruyucuda almıyorum. Sende dene bi kudret narını inşallah şifa olurMerhaba nasıl geçti şikayetiniz benim de 3 aydır boğazımda yanma ağrı ve takılma hissi var
İlk etapta mide koruyucu ile mi iyileştiniz sabah akşam kullanmak gerekiyor diye duymuştum bir de kaç ay kullandınızŞimdi cnm şöyle söyleyim benim mideden asit gelip boğazımı tahriş ediyor ve ağrı ve yanma yapıyordu seni çok iyi anlıyorum ne kötüdür bilirim. Benim daha sonra yine tekrarladı bi iki ay kadar daha sürdü şimdi kudret narına başladım 3 hafta oldu elhamdülillah iyiyim hatta 10 gündür falan mide koruyucuda almıyorum. Sende dene bi kudret narını inşallah şifa olur
Evet ilk bir hafta 10 gün falan mide koruyucu ile aldım ama aynı anda almıyordum sabah çok erken saatte kudret narını içiyordum kahvaltıdan önce de mide koruyucu alıyordum onu da bıraktım şükür. Hayır mide koruyucu ile değil kudret narı ile düzelmeye başladım mide koruyucunun çok bi faydası olmuyodu. Daha yeni ya bir ay olmadı etkisini 10 sonra göstermeye başladı ilacı bıraktım hamd olsun şuan da iyiyim. Halen daha devam etmeyi düşünüyorum kudret narınaİlk etapta mide koruyucu ile mi iyileştiniz sabah akşam kullanmak gerekiyor diye duymuştum bir de kaç ay kullandınız
Evet sabah akşam bir ölçek içiyorumEvet ilk bir hafta 10 gün falan mide koruyucu ile aldım ama aynı anda almıyordum sabah çok erken saatte kudret narını içiyordum kahvaltıdan önce de mide koruyucu alıyordum onu da bıraktım şükür. Hayır mide koruyucu ile değil kudret narı ile düzelmeye başladım mide koruyucunun çok bi faydası olmuyodu. Daha yeni ya bir ay olmadı etkisini 10 sonra göstermeye başladı ilacı bıraktım hamd olsun şuan da iyiyim. Halen daha devam etmeyi düşünüyorum kudret narına
Sabah akşam bir tatlı kaşığı olurmu? Şuan nasılsıniz mideniz nasilEvet sabah akşam bir ölçek içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?