Psikopat baba, bebegini falakaya yatirdi.

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde kaydedilen bu görüntülerde, Arap baba 2 aylık bebeğini "terbiye etmek için" kıyafet askılığıyla bebeğin ayaklarını kaldırıp elindeki sopayla vuruyor. Al Jazeera'nin servis ettiği bu görüntüler, kamuoyunda büyük tepki topladı.
Görüntüler üzerine devreye giren Suudi Arabistan polisinin psikopat babayı aradığı öğrenildi.

off yaaa yazık değilmi ufacık yavruya bu vicdandan yoksun herife baba demek hakaret olur BABA'lara.

Vicdansiz, merhametsiz adam sen baba misin pislik adam, nasil kiyarsin kasik kadar cocuga, senide boyle gebetirler insallah. Nasil agliyo yavrum ya.

Ellerin kırılsın İNŞALLAH!!!!
Yarabbim nolur acıma bunlara yalvarırım!
Çocuk çocuk diye inleyen nice insanlar var YaRabbim onlara ver. Bu mahlukatların eline koyma kullarını.
Ya çok kötü oldum. 1 aylık oğlum kucağımda çocuğumun yüzüne bakamıyorum!

Ne diyeyim? Umarım Allahınız akıl fikir verir size!

Yok yok akıl fikir vermesin de töbe etmeye zamanı kalmadan alsın Rabbim onun canını. Cezasını öbür dünyada çeksin.
Şu an önümde olsa yeminle katil olurdum. Bazıları öldürülmeyi hakediyo ya vallahi hakediyo. Bu ne vicdansızlıktır. Şimdi o çocuğa napıyor kim bilir Allahın belası!
Yandı çocuk katıldı ağlamaktan ya! Offf!!! Kuş olup uçasın o çocuğu alıp gelesim var.

Bebeğin ağlamasını duydukça ağlayasım geliyor benim de..
Senin terbiyen için napmalı acaba?

Ben videoyu izlemedim bu arada göreceğim sahneyi tahmin ettiğimden... O "baba" bi an önce bulunmalı... Daha kötüsünü de yapar bu cani!

Böyle videolari izleyemem, asla, mümkün değil.
Ama bulunup cezası verilmeli.

Ne mal insanlar var ya.. kız çocuğu sanırım... o sopa sana.... töbe tövbe ya.. banlancam en iyisi icimden küfür edem... geri zakalı adam..

ayy korkudan açamadım bir cesaret açıp bakacam
facobokta vietnamlı bir kadınmı ne bebeğini nasıl dövüyor içlerim acıdı daha bebek görseniz yinde annesiniz yanına gitti bebek kadın kafasına kafasına minderle vuruyor

Videoyu izlediğime pişman oldum.O babayı (ki baba denmez bu vicdansıza) ağlaya ağlaya gebertsinler.Allah ıslah etsin diyemeyeceğim Allah cezasını versin.

bunu izleyebileceğimi sanmıyorum.Kıyamam,yavrum benim.Allahım böylelerinin canını acı çektire çektire alır inşallah

9 saniye dayanabildim. Allah senin belanı versin acılar içinde geber inşallah pis köpek.

Gidip gelip bu konuyu açıyorum, dayanamayıp videoyu izleyeceğim diye korkuyorum... Biz görüntüsüne dayanamazken, etkisinden haftalarca çıkamazken, sen hangi vicdanla geceleri uyuyabiliyorsun be adam.

Konuyu okumaya yüreğim el vermedi , sadece başlığa yorum yapıyorum . Kat be kat fazlasını sana yapsınlar inşallah ...

Allahım o adamın yüreği nasıl dayanıyor o bebeğin çığlıklarına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…