Psikotik

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
34
Merhaba arkadaslar umarim yardimci olursunuz. Babam bi haftadir sorunlar yasiyor 6 ay once karnim agriyor dedi gastro bolumune gitti bisey cikmadi yillardirda bacaklarim agriyor yaniyor usuyor derdi ve 6 ay once hastalaninca kendini eve kapatti gunde bir kere cikti evden oda kisa sureli. Simdi asil soruna geliyorum 4 gun once delirmis gibi gidicem birakin beni burasi kimin evi demeye baslamis hatta kapidan cikamzsa balkonlara saldirip gidicem diyormus atlamaya falan kalkismis cumartesi ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatirildi ilacini icmedigi icin vurmuslar adamcagiza.ablamlar gidincede aglamis beni buraya neden attiniz diye ortamda daha kotuymus aklini faha cok kaybedecek turden dayak olayini da duyunca babam ölsemde evimde oleyim deyince cikarmislar hastaneden simdi sakin sanirim ilaclarin etkisi var hala epey bi agir ilaclar kullanilmis bu durum gecici midir zaman zaman atak olarak mi gelir? Eve gelirkende aticam dedim diye attim mi kendimi demis anlayanlar ne olur yardimci olun

Konuyla alakalı bilgim yok, Allah şifa versin. Düzenli terapi alırsa, doktor gözetimi altında süreci daha sağlıklı ilerletmiş olursunuz.

Konuyla alakalı bilgim yok, Allah şifa versin. Düzenli terapi alırsa, doktor gözetimi altında süreci daha sağlıklı ilerletmiş olursunuz.
Tesekkur edrrim normalde bundan once uyuyamadigi icin gitmisti psikiyatra ama simdi bu rahatsizligi icin gidecek sansimizdan hep tatile denk geldi yarina kadar tekrar nuksetmeden gidebilirler insallah

Tesekkur edrrim normalde bundan once uyuyamadigi icin gitmisti psikiyatra ama simdi bu rahatsizligi icin gidecek sansimizdan hep tatile denk geldi yarina kadar tekrar nuksetmeden gidebilirler insallah
Allah kimseyi akıl sağlığından etmesin, kendisine geldiğinde zoruna girmiştir hastanede olmak, Rabbim bir daha düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…