Pskoloji

Gunesay90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
26
3
1
34
Pskoloji yada davranış bilimleri hakkında bilgi sahibi olmak için illa doktor olmamız gerekmiyor bazı kişiler tecrübe ve bilinçli gözlemlemeleriyle insanların hareketlerinin altında ki asıl nedenleri çözebiliyor kuantum fiziği nlp vs. İle ilgilenenler belki daha da iyi anlayabiliyor bunlarla ilişkili bir soru soracağım yada birkaç soru:) sizce insanlar çekemediği yada kendisinden herhangi bir konuda üstün gördüğü (güzellik olabilir örneğin bu)kişilere sürekli laf sokmaya yada küçük düşürmeye mi çalışır yani güzel bir kadın 1-0 yenik mi başlar herşeye? Karşısında ki Yaptıgı söylediği espriyi bile yanlıs anlasılıp küçümsendiğini düşündüğü için midir anlamsız verdiği tepkiler? Belki Kadın kadına böyle sebeplerle yaşanan durumun adına kıslanclık denebilir peki aynı kişiye erkeklerden de böyle davrananlar oluyosa bu nedendir?

Bakış açını ve düşüncelerini acil değiştir. Kendine gel...
Kadınları anladık, erkekler niye...
sorun sende olabilir...

Herkesten aynı tepkiyi görüyorsanız iki ihtimal var ya herkes sorunlu arızalı,ya da siz? Acaba hangisi ki???

Haaa bir de ,haklısın canım güzel kadın hayata
1-0 yenik başlar . Nip tuck'taki Carver'ın dediği gibi güzellik bu dünyanın lanetidir. Ben de şu anda ayna karşısında lanet olsun ki çok güzelim diye ağlanıp duruyorum.

Siz bir psikoloğa görünün bence. Hem o sizi buradan çok daha fazla aydınlatır.

Kuantum fiziğiyle alakasını anlayamadım. Atomla kuarkla ne alakası ola ki.

Ama evet anlayabilirsiniz az çok birinin sizi kıskanıp gömmeye çalıştığını. Erkeklerde böyle olması daha az.

Kadın kadını kıskanır böyle bir gerçek var ama her kadından ve üstüne erkeklerden de aynı tepki geliyorsa psikoloji ve davranış bilimleri kişiyi incelemeli bence. (kuantum fiziği ne alaka)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…