pskolojik olarak hamile hissediyorum

Tiffany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
13
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar öncelikle 4 yıldır ugraşıyorum ve hamile kalamıyorum.ama bu ay bişey farkettim pskolojimi düzgün tutarak iyi sonuç elde edecegimi düşünüyorum.mesela hep hamile oldugumu düşünüyorum.aşeriyorum.elimi karnıma koyuyorum onunla konuşuyorum.çok istedigim içinmi bilmiyorum ama hamile olmadıgım halde öyle düşünüyorum.belki size saçma gelebilir arkadaşlar.ama lütfen sizde deneyin.hamile bir kadın gördügünüzde karnına bakıp iç çekmeyin ben de hamileyim nasıl olsa diye düşünün.ben şimdiden faydasını görmeye başladım.önceden hiç olmayacak bebegim diye umuzsuzca düşünüp duruyodum.doktorumda umudunu kaybetmişsin demişti bana.şimdi en önemli şeyi pskolojimi istedigim gibi ayarlıyorum.eskisi gibi günün her saati düşünüp düşünüp kendimi yiyip bitirmiyorum.bunu oyun olarakta düşünebiliriz ilk başlarda kendi kendime gülüyodum saçmalama die ama şimdi iyiyim.1 aydır dier hamileler gibi davranıyoprum.pskolojimizi nasıl tutarsak öyle olur.inş bu ay olumlu sonuç alırım sizle paylaşırım daha çok ısrar edicem ozaman sizlere.10 sonra bebebişim yanımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…