• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Püf Noktaları puaça ve kurabiyeler??

lives

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İzmir
merhaba arkadaşlar,

Yaptığım puaçalar pişerken açılıyor Bi türlü puaça şekli veremiyorum. o yüzden hep yuvarlak puaça yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bi püf noktası olmalı nasıl yapıyorsunuzda açılmıyor.

ayrıca , kurabiyelerimi aynı boyda yapmak istiyorum ama o da olmuyor. biri büyük biri kücük oluyor, nasıl yapıyorsunuzda aynı oluyor. yardım lütfeen...

söylede yapabilirsin bütün hamuru acarsin merdaneyle yagla birlikte, sonra sigara böregi icin keseriz ya yufkayi ücgen seklinde o sekilde yaparsin hem sekilde güzel olur hemde acilmaz.tabi sigara böregi gibi ince yapmazsin normal pogaca büyüklügünde ve genis olarak..

merhaba arkadaşlar,

Yaptığım puaçalar pişerken açılıyor Bi türlü puaça şekli veremiyorum. o yüzden hep yuvarlak puaça yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bi püf noktası olmalı nasıl yapıyorsunuzda açılmıyor.

ayrıca , kurabiyelerimi aynı boyda yapmak istiyorum ama o da olmuyor. biri büyük biri kücük oluyor, nasıl yapıyorsunuzda aynı oluyor. yardım lütfeen...

Selam Canim Pogacalari kapattiktan sonra kücük bir catalla ( catalin ucu ile) kenarlarini bastir ve yumurtayi üzerine sürerken kenarlarinida unutma.

Back
X