Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Pudra onerisi istiyorum kizlar :)

hopasinanaayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
58
9
16
29
Kizlar hem ucuz hem guzel kapaticiligi olan fondotenin ustune sabitlemek icin pudra ariyorum tavsiyelerinizi alabilir miyiiim?
Aslinda rimmel london stay matte cok guzel diyolar ama bilemedim o_O

Kizlar hem ucuz hem guzel kapaticiligi olan fondotenin ustune sabitlemek icin pudra ariyorum tavsiyelerinizi alabilir miyiiim?
Stay matte pudrayı bir kez aldım, sevemedim.Ama stay matte fondötenden çok memnun kaldım, cildin yağlıysa şiddetle öneririm.
Pudra olarak ise flormar ın terracotta powder larını öneririm, hem kapatıcılığı ve kalıcılığı yüksek, hem de kendinden highlighter lı gibi, ışığı mükemmel yansıtıyor.Forumda taratırsan biryerlerde uygulanınca nasıl durduğuna dair foto paylaşmıştım.

K

Kapatıcılığı olan pudraları fondotenin üzerine sürmenizi tavsiye etmem. İnce fondotenler kullanmalısınız. Ben kspatıcı pudraları fondoten sürmediğim günler tercih ediyorum. Öneri olarak kapatıcılardan flor mar ve max factor'ü öneririm. Flor mar bende uçuyor çok sık tazelemek gerekiyor ama max factor fondoteen gibi resmen. İnce yapılı pudra olarak da the balm sexy mama. The balm ve max factor biraz pahalı (en azından benim için). Ben onları %50 indirim olduğunda alıyorum.

Pudra denince aklıma sadece alix avien terracotta pudra geliyor. bu kadar yumusak yapılı fondatene bıle gerek bırakmayacak pudraya daha rastalamadıgımdan olsa gerek benım ıcın bır numara.Hobiyle anlaşması varken sık sık 20 25 tl düşüyordu şansıma anlaşması bitti ve şuan 45 tl civrı bulabiliyorsunuz gratiste vardı yanlış hatırlamıyorsam

Doğrusu bende stay matte tavsiye etmeye geldim konuya ben kullanıyorum çok memnunum sabitlemesi matlığı yumuşaklığı çok güzel

Back
X