pudra rengi öje

Merhaba..

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara,bir adet şeklinde açınız..Bu sebeple konu "Tırnak Cilaları, Ojeler '' başlığına taşınmıştır.

bugün BİM'de kozmetik ürünleri vardı. bir kutunun içerisinde 3 tane oje 2.50 tl markası color me. ordan bir bakın bakalım pudra rengi vardı ben de aldım ama henüz süremedim. nasıl olduğunu bilemiyorum.

kızlar aldım baya hoşuma gıttı yenı aldım pudra rengı ayakkabılarımla

iyi gider .Tam istediğim ton yani

aslında aldım bır tane ama bu dedıklerınızede bakacagım tşkler kızlar.

bugün BİM'de kozmetik ürünleri vardı. bir kutunun içerisinde 3 tane oje 2.50 tl markası color me. ordan bir bakın bakalım pudra rengi vardı ben de aldım ama henüz süremedim. nasıl olduğunu bilemiyorum.

bende aldım aynısından:) kırmızı rengi süperde cok cabuk cıkıyor ıyı degıl sanırım iki kat sürmek lazım

bende aldım aynısından:) kırmızı rengi süperde cok cabuk cıkıyor ıyı degıl sanırım iki kat sürmek lazım

ben de cuma akşamı gri rengini sürdüm hala çıkarmadım üşengeçlikten ama oje kendisi de çıkmadı..ojeden ojeye fark ediyor herhalde. 3 kutu aldım ben de kutunun bir tanesinde çok güzel bir mor vardı fakat fırçasını koparıp atasım geldi. semsert bir de yamulmuş. sinirim bozuldu. ojeler kutunun içinde olduğu için açıp fırçasına, kıvamına bakmak gibi birşey söz konusu olamadığından ben de bu konu da mağdurum.

Son düzenleme:

benimde bir tanenın fırcası kötü cıktı ama renkleri cok canlı ve iç açici:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…