E elf_16 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2009 66 0 86 Bursa 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elf_16 #1 kızlar merhaba ben birşey sormak istüiyorum pudra sivilce yaparmı bir zaman sonra ve pudra bozulur mu ? teşkkrler simdiden..
kızlar merhaba ben birşey sormak istüiyorum pudra sivilce yaparmı bir zaman sonra ve pudra bozulur mu ? teşkkrler simdiden..
xkimyagerx Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2008 613 9 296 41 İstanbul 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elf_16 #2 cildi kuruttuğu için sivilce yapar ama bozulup bozulmadığını bilmiyorum.
Monica Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2010 5.124 228 173 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi elf_16 #3 elf_16 .!.: kızlar merhaba ben birşey sormak istüiyorum pudra sivilce yaparmı bir zaman sonra ve pudra bozulur mu ? teşkkrler simdiden.. Genişletmek için tıkla... fondoten sivilce yapar, yağlı yağlı yüzünde erir yazın daha çok sivilce yaparohaoldumsmile ama pudra sivilce varsada kurutur ben yazın hiç fondoten kullanmam ince bi kat pudra sürüp çıkarımbayanssulusmile sivilcede yapmıyor hani
elf_16 .!.: kızlar merhaba ben birşey sormak istüiyorum pudra sivilce yaparmı bir zaman sonra ve pudra bozulur mu ? teşkkrler simdiden.. Genişletmek için tıkla... fondoten sivilce yapar, yağlı yağlı yüzünde erir yazın daha çok sivilce yaparohaoldumsmile ama pudra sivilce varsada kurutur ben yazın hiç fondoten kullanmam ince bi kat pudra sürüp çıkarımbayanssulusmile sivilcede yapmıyor hani