• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar pudra ve alnım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sessizdüş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sessizdüş

Ziyaretçi
Ya arkadaşlar ben pudrayı uyguladığım zaman alnım kabuk kabuk oluyo dolayısıyla cok kotu gorunuyo napmam lazım lütfen yardım edin :çok üzgünüm:

ilk önce kapatıcı dene cnm

teşekkür ediyorum onerilerinize...

krem de denedim ama sonuc hüsran yine .. :(

yüzünü her gün düzenli nemlendirici ürün kullanarak nemlendir,pudra nemlenmiş cilde uygulanmazsa dediğin gibi olur...

cildin kurulugundan kaynaklanıyor benimde öyle malesef

bu sorunu ben de yasiyorum nemlendirmedigim krem kalmadi ama gene ayni.. birak pudrayi fondoten surdugumde bile ayni kabuk kabuk oluyor

Arkadaşlar size nemlendirici krem olarak en çok önerebileceğim şey bepanten krem ve evigen ampül( 1 tüp) bunları bir kapta karıştırıp yüzünüze sürün bebek gibi cildiniz olur hemde yüzünüzde makyajın altında kavlamış olarak durmaz..Ayrıca fiyatıda gayet uygun bu krem ve ampülün :)

bepanten kremi hangi renk olani cnm ?? benim evigen ampulu almam imkansiz gibi gözukuyor yurtdisinda yasiyorum bulamam ki :(

kabı mavili beyazlı zaten bepanten krem dediğinde bitek onu veriyorlar..Evigen ampül yerine elmanın suyunu sıkıpta koyabilirsin ama kremin sıvılığını bozmayacak şekilde :) Ayrıca pul pul olmasının nedenıde cildin ölü derilerden arınmamasıdır.Onun için bir kaşık kil,bir kaşık mısır unu ve bir kaşık herhangi bir nemlendirici kremi alıp bir kapta karıştırıp yüzünüze uygularsanız cildinizin nekadar parladığını ve yumuşadığını görürsünüz..

Çok teşekkürler canım yararlı paylaşımların için..

nesee27 nemlendiriciyle falan alakası yok pling yapman gerekıo haftada 1kez (clınıgue)marka kesın al harıka tekın acarda satılıyo yuzundekı pütürlükler tamamen ölü deri dedığımı yap ozaman yuzunun ne kadar pürüzsüz olduğunu görüceksin aynı markanın pudrasınıda kullan 55tl pling 53tl.pudra pahalı ama sonuç harika dene ve görhihoyyyt

evet bol peeling yap clinique cilt temizleyicisi losyonu var köpürterek temizleniyor sonra estee lauderin de var o daha yoğun, en uygun fiyatlısı dersen niveanın 3 çeşit temizleyicisi var üst üst hepsini yapınca 5 farklı ürünle tertemiz akpak oluyor :)
:içelim:
üzerine de gündüz kremi gece kremi nemlendirici besleyici kremlerini sürdün mü
pambuk gibi cildin oluyor,
ayrıca makyajı yapmadan evvel de yagsız nemlendiricili bir kremi sürersen bu iş tamamdır :)
:lepi:
bir de makyajın gene kabarık durursa silip yeniden yapınca sorun çözülüyor çünkü silerken bile ya temizleyici krem kullanıyorsun
ya da yıkıyorsun
gene aynı hesaba geliyor cildin yumuşuyor.
clarins clinique estee lauder, bu ürünler iyi.

a.s.

benim alnımda yüzüme göre daahaa koyu yaaaaa

nemlendirici sürdükten sonra bi yarım saat bekle cildin iyice emsin bide pudrayı süngerle sürüyorsan çokk gezdirme o bölgede bende de çokk gezdirince burnumun cevresinde oluyor bazen....

Back
X