yorumları falan çevirdim şimdi baya kullanan var gibi mail attım ayrıntılı bilgi için nerede üretiliyor belge var mı diye bakalım bi bilgi vereceklermi sağlıüğımı tehlikeye atmak istemiyorum işte ben hem kremini khem kapsülünü kullanmak istiyorum.özellikle kremini çok istiyorum o yüzden
kremide var gittide...
kullanıp işe yararsa bizi unutma haber et olurmu? :)
özelden mesaj atmışsın ama benim forumda 100 mesajımı geçmem lazım özel mesaj atabilmek için bi değişiklk yapmışlar
neyse konuya gelirsek canım, ben düzenli kullanamadım.o yüzden bi etkisi olmadı. başka bi ilaç daha kullanıyorum ve o regl düzensizliği yaptı 18 gün gecikti bende o yüzden bu ilacı kullanmayı kestim karışmasınlar diye. hazirandan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
kızlar ben sipariş verdim 2 kutu kapsül 3 kutu krem aldım ayrıca bu bitki göğüs büyütme dışında birçok şeye cilde bile fayda sağlayan bir bitkiymiş taylanddan gelecek 1 haftada falan anca gelir tahminimce bakalım inş. hepsine 48.88 Euro ödedim kredi kartıyla makbuz ve fatura numarası gönderdiler hemen maille
tabii paylaşırım canımcım ya diğer kapsüller desen tamam bende pek onlara olumlu bakamıyorumda bu bitkiyi çok araştırdım ve nerden alabilirm yani orjinalini birebir bu bitki kapsülünü nerden alabilirm diye çok araştırdım türk tedarikçisi çok az bu bitkinin iyisimi yetiştiği bölgelerden almak en iyisi dedim taylandlı bi siteyle önce iletişime geçtim birsürü sorusordum onlarda büyük bi sabırla uzun uzun cevaplamışlar ve sonunda aldım işte öylee inş. işe yarar zaten müzikle 2 cm lik bi yol katettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?