puergon iğne

ilknur2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
9
0
36
Diyarbakır
elimde 1900doz puergon var ameliyatan dolayı işime yaramayacak isteyene bedelsiz verilecektir yanlız keyfi alımları engelemek için ya elden verecem ücretsiz gelip alırsınız bu yolla hiç bişey talep etmiyorum bi çayımıda içersiniz. işallah birine yardımmım dokunur

ilknur geçmiş olsun öncelikle sana. Ben üçüncü tedavime başlamak istiyorum fakat ssk hakkım bitti. ücretli olarak yaptırıcam ama maddi imkansızlıklardan dolayı başlayamıyorum. Eğer ilaçları bana verirsen çok sevinirim çok dua ederim sana zaten özeldede yaptıramıyorum üniversite hastanesine yaptırıcam tedavimi kısmet olursa. özelden mesaj atamıyorum eğer vermek istersen cüzi bir fiyata olursa bile alabilirim. İnan verebilirsen ömür boy dua ederim sana. Haber verirsen çok sevinirim.

ilknur lütfen cevap yaz tedaviye başlayıp başlayamayacağım senden gelecek habere bağlı. Bana bir umut ver.....

öncelilkle geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun,duyarlılığın çok güzel,herkes gibi benimde ihtiyacım var ilaca 5.denemeyi yapmak istiyorum fakat maddiyattan dolayı malesef düşünemiyorum anlıcağın bir çıkış bulamıyorum ben 2 denememi ssk hakkımla yaptım diğer 2 denememide sağolsunlar akrabalarımın yardımlarıyla yaptırdım.artık bunalıma girdim düşünmekten,vazgeçmek istiyorum olmuyo eşimin ailesi baskı yaptı boşanmamız için,yani derdim bir değil neyse canım başını ağrıttım kusuruma bakma,eğer ilaçları vermediysen almak isterim bir sorun daha var ben ist oturuyom.eger vermek istersen cevabını bekliyorum.

arkadaşlar başta da söyledim amacım para falan değil amacım ücretsiz tek kuruş talep etmeden bu ilaçları vermek istiyorum .diyarbakırda özel bir hastanede çalışıyorum. ilaç konusunda deneyimliyim çok kullandım 2 bebeğimide sptumdan dolayı kaybetim en iyi ben anlarım sizi. ama herkes isterse ben ihtiyacı olanı nerden anlayacağım gerçekten alım gücü olmayan birine vermek istiyorum. artık gelip alırmı elden veya farklı yollar mı söyler ilacı almak üzere . lütfen ihtiyacı olan yazsın

size nasıl ulaşabiliriz.... özelinize mesajlar gelıyormu acaba? açıktan iletişim bilgilerini veremıyoruz yasak sitede.. özelinize mesaj yolladım fakat ulaştımı...

saygılar

ilknur ben sana özelden mesaj atmıştım okumamışsın. Okursan mail adresimi yazmıştım orada görebilirsin. Konuşabilirsek sevinirim.

ben durumumu anlatmıştım özetle tekrar başını ağrıtmak istemiyorum anlatıp, inan zor durumda olmasam asla istemem zaten inan acizliğimi anlatırken utanıyorum,ben 10 yıllık evliyim 5.denemem olucak yaptırabilirsem tabi.istersen mail adresimi yazayım yada numaramı bi şekilde ulaşırsan sevinirim,evimde net yok komşumdan giriyorum arada.bana vermek istersen ömrümün sonuna kadar duacı olurum sana.mail adresim.ger_be_ra@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…