mavimm Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2013 1.255 19 158 40 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimm #1 malzemelerini aldım ama beceremedim yardım edebilecek var mı?
B birsen11 Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2007 122 4 643 İstanbul 23 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimm #2 http://www.youtube.com/watch?v=8V4I7M0ctMg burada bir tarif var belki size fikir verebilir.
B brctlp Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 1.588 26 108 41 İstanbul 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimm #3 mavimm .!.: malzemelerini aldım ama beceremedim yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... bennnnnnnn:))) hala ilgileniyosan yardımcı olurum cnm 4 5 tane havlu yapmıştımm:))
mavimm .!.: malzemelerini aldım ama beceremedim yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... bennnnnnnn:))) hala ilgileniyosan yardımcı olurum cnm 4 5 tane havlu yapmıştımm:))
mavimm Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2013 1.255 19 158 40 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimm #4 brctlp .!.: bennnnnnnn:))) hala ilgileniyosan yardımcı olurum cnm 4 5 tane havlu yapmıştımm:)) Genişletmek için tıkla... bu ara pek bakamıyorum,elime alırsam sorarım canım tekrar. hangi iple yapıyordun peki? bir de ben de ip çıkıyordu,neden olabilir?
brctlp .!.: bennnnnnnn:))) hala ilgileniyosan yardımcı olurum cnm 4 5 tane havlu yapmıştımm:)) Genişletmek için tıkla... bu ara pek bakamıyorum,elime alırsam sorarım canım tekrar. hangi iple yapıyordun peki? bir de ben de ip çıkıyordu,neden olabilir?
B brctlp Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2012 1.588 26 108 41 İstanbul 23 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mavimm #5 mavimm .!.: bu ara pek bakamıyorum,elime alırsam sorarım canım tekrar. hangi iple yapıyordun peki? bir de ben de ip çıkıyordu,neden olabilir? Genişletmek için tıkla... ben naylon iple yapyım cnm...biraz kalın olanıyla yaptım ama ipin adını bilmiyorum kii( baktım yabalı yazıyo üstlerinde:)) iğne takılınca çekiliyodu ip..çok sıkışık yapınca iğne çekiyodu...anlatamadımsanırım ama:)
mavimm .!.: bu ara pek bakamıyorum,elime alırsam sorarım canım tekrar. hangi iple yapıyordun peki? bir de ben de ip çıkıyordu,neden olabilir? Genişletmek için tıkla... ben naylon iple yapyım cnm...biraz kalın olanıyla yaptım ama ipin adını bilmiyorum kii( baktım yabalı yazıyo üstlerinde:)) iğne takılınca çekiliyodu ip..çok sıkışık yapınca iğne çekiyodu...anlatamadımsanırım ama:)