Puregon 300 IU İhtiyacı olan var mı?

kaderimbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
75
0
36
İstanbul
Puregon 300 IU İhtiyacı olan var mı? arkadaşımın tedavisi sollandı 6 kutu puregon fazla kaldı isteyen varsa özelden yazsın lütfen. son kullanma tarihi 06/2013

elimde 1 kutu 300lük puregon var ankarada olup ilgilenen varsa özele msj atabilir son kullanma 2014

elimde 1 kutu 300lük puregon var ankarada olup ilgilenen varsa özele msj atabilir son kullanma 2014

benım elinzdeki ilaca ihtıyacım var hemde açıl ben bodrumda yasıyorum özelden yazamıyorum sıze nasıl ulasa bılırım
bana özelden tlf nonu yazsanız arasam sızı lütfen

ilaç ücretsizdir

msjnıza özelden msj atamıyorum ama sız bana ulasın lütfen face adresim ferda_feros@hotmail.com sherin cvp bekliyorum açıl ilaç elime cumartesı ulaşması lazım sızden rıca edıyorum maddı durumum ıyı deyıl bana yardımcı olursanız sevınırım bebeyınızı hayırlısıyla ucaıza alırsınız inşl dualarım sızınle çuku bende 3 senedır bebek için ugraıyorum rabbımın takdırı sıze nasıp etmıs inşallah bana da eder sızde vesıle olmuş olursunuz saygılar

keşke yardım edebilseydim ama ilacı çoktan verdim inşallah en yakın zamanda sizde kucağınıza bebeğinizi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…