puregon arıyorumm

kullanılmamış arıyorum .. kullanılmış ilaçlar 28 gun içinde tüketilmeli arkadaşım.. cok ihtiacım var. 8 kere tüp denedim ben.

bende onu diyecektim açılan ilac 28 gün sonra bozuluyor doktorum kesinlikle kullanma dedi dün banada sıfır ise bütün eczanelerde var canım dün aldım bende ama maddi açıdan diyorsan onu bilemem

8 kere denemiş biri eczanelerde satıldığını da biliyordur sanırım.elinde tedaviden artan ilacı olan olabilir.amaç da yardımlaşmak zaten.
caney37, dilerim bulursun ilaçlarını....

8 kere denemiş biri eczanelerde satıldığını da biliyordur sanırım.elinde tedaviden artan ilacı olan olabilir.amaç da yardımlaşmak zaten.
caney37, dilerim bulursun ilaçlarını....

Sevgiili dostum, canım inş... bulacağım... Allah büyüktür... sağlıcakla kal canım..

bu arada altınyunus, sesini duymak bende alışkanlık yaptıııopuyorumnanaktan ,
öptüm... yiğenime iyi bak..

puregon arıyorum .elinde olanlar yardım...[/QUOT
merhaba caney ;elimde 2 adet puregon 300 IU /0.36ml kartuş enjeksiyon için solüsyon var son kullanma tarihi 2010 10 uncu ay.yalnız bir kutusunu kendime ayıracağım.ben de tedavideyim.dr um dursun gerekebilir demişti.
kalem le kullanılandan.bu kadar denemeden sonra sende kalem vardır sanırım..
tedavin ne zaman?
ben daha çok ''38 yaş üstü '' forumundayım.oradan da bulabilirsin beni.

sanki uğramıştın sen bizim foruma.

erverdicim çok sağollll evet bi ara uğramıştım .... gene uğrarım canım... ben ilac için sana özelden mesaj atıyorum... litfen görüşelim.

sevgiler

Back
X