Puregon iğne kullananlar

melekistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
576
361
103
38
Kızlar uzun zamanlı bekleyişler, sonrasında klomen ve çatlatma iğneleri ve şu anki aşama Puregon iğne. Bu ay aşılama yapmadan iğneler ile deniyoruz bakalım. 300 lük Puregon kullandım yumurtalar tepki verdi her ayki gibi bugün 19;00da çatlatma iğnesi vurulacak. Sonrası heyecanlı bekleyişler :) her ay yumurtaları büyütmeyi başarıyoruz tek sorunum prolaktin yüksekliği onun dışında bir sıkıntı görünmüyor ama 1,5 yıla yakındır bekliyoruz bu ay da başarılı olmazsa sanırım aşılamaya geçeceğiz artık kızlar benzer durumda olanlar iğne ile olumlu olumsuz sonuç alanlar gelin birlikte paylaşalım

ben bikac ay once olmustum yumurtalari buyutup catlatma ignesinden sonra asilama yapti doktorum ve hamile kalamadim cok uzulmustum..bir ay bekleyip dinlenip tekrar edecektik asilamayi ki mola verdigim ay geldi kendiliginden bebegim..stress yapma kendini dinleme rahatina birak olacaktir insallah

Canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah:) ben de her yeni tedavide heyecanlanıyorum önce klomen dediler olur dedim nasip olmadı Rahim filmi çekilince ihtimal çok dediler yine olmadı ama rabbim ol dediğinde olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…