Canım merhaba ben de bu iğneden kullandım ve doktor iki günde bir kontrole çağırdı. Bence bu iğne ve ilaçlarla tedavide sık kontrol önemli.Cevabın için teşekkürler öncelikle canım.
Daha önce klomen kullandım yumurta takibine defalara gittim.
Ama burda aklıma takılan bu iğne çok etkili olabiliyormus çok sayıda yum.gelisebiliyomus yani. Beni doktor ta sekiz gün sonraya çağırdı. Dediğin gibi olması gerekmez miydi. Vücudumun igneye direncini anlamak için daha erken çağırması ona göre doz ayarlaması yapması gerekmez miydi
Su an hamilesin herhalde canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Perş. gitmiştim cumaya çağırdı ben çarş. gidicem. Ozele gidiyorum zaten niye erken geldin diyemez içim rahat etmedi derimCanım merhaba ben de bu iğneden kullandım ve doktor iki günde bir kontrole çağırdı. Bence bu iğne ve ilaçlarla tedavide sık kontrol önemli.
canim benim 7tane yumurtam olusmustu kullandirmaya devam etmisti 4tanesi tam gelisince asilama yapmisti asilama yapmaya gidince ozamanda birsuru kucuk yumurta gormustu..asilama tutmadi ama bir ay ara verip ikinci asilamayi yapacakti ara verdigim ay yani asilamadan sonraki ay hamile oldugumu ogrendim gerek kalmadi..belkide o igne sayesinde gelisen o kucuk yumurtalar diger ayda etkili oldu diye dusunuyorum..Cevabın için teşekkürler öncelikle canım.
Daha önce klomen kullandım yumurta takibine defalara gittim.
Ama burda aklıma takılan bu iğne çok etkili olabiliyormus çok sayıda yum.gelisebiliyomus yani. Beni doktor ta sekiz gün sonraya çağırdı. Dediğin gibi olması gerekmez miydi. Vücudumun igneye direncini anlamak için daha erken çağırması ona göre doz ayarlaması yapması gerekmez miydi
Canım evet hamileyim evet o iğneler sonrası aşılama oldu ve tuttu çok şükür. Doktorun özelse karnımda şişlik ve ağrı oluyor diyin be mutlaka üçSu an hamilesin herhalde canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Perş. gitmiştim cumaya çağırdı ben çarş. gidicem. Ozele gidiyorum zaten niye erken geldin diyemez içim rahat etmedi derim
Peki senin bu iğneyle mi gerçekleşti hamileligin
Ne guzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı başımA. Kaç ml kaç gün kullanmistin hatirliyo musun pekicanim benim 7tane yumurtam olusmustu kullandirmaya devam etmisti 4tanesi tam gelisince asilama yapmisti asilama yapmaya gidince ozamanda birsuru kucuk yumurta gormustu..asilama tutmadi ama bir ay ara verip ikinci asilamayi yapacakti ara verdigim ay yani asilamadan sonraki ay hamile oldugumu ogrendim gerek kalmadi..belkide o igne sayesinde gelisen o kucuk yumurtalar diger ayda etkili oldu diye dusunuyorum..
Amin inşallah. Hayırlı evlatlarımız olur inşallah. Dr un dediği tarihten erken gitmeyi dusunuyorum. Geçen ay kistim olduğu için baslayamamistik tedaviye çok sık kist oluyor bende zaten. Yine olmasını istemiyorum.Canım evet hamileyim evet o iğneler sonrası aşılama oldu ve tuttu çok şükür. Doktorun özelse karnımda şişlik ve ağrı oluyor diyin be mutlaka üç
Günde bir muayene olun. Ohss riski olabilir çünkü.
Allah isteyen herkese kısmet etsin tez vakitte inşallah.
Bir de iğneler klomen tabletten daha etkili ve daha az yan etkili.Amin inşallah. Hayırlı evlatlarımız olur inşallah. Dr un dediği tarihten erken gitmeyi dusunuyorum. Geçen ay kistim olduğu için baslayamamistik tedaviye çok sık kist oluyor bende zaten. Yine olmasını istemiyorum.
insallah canim saglicakla alayim darisi insallah saglikla sihatle sanada nasip olsun bende sanki 75ml kullandim 5gun sonra 100e mi cikarmisti oyle biseydi tam hatirlamiyorum 600ml lik kutuyu bitirmistim sonrada 300 mu 350likmi kutudanda az kalmisti onu hatirliyorum..insallah sende sonuc alirsin cnm bebisin gelir hemencik..Ne guzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı başımA. Kaç ml kaç gün kullanmistin hatirliyo musun peki
75ml kullanıyorum. Pco luyum ve yumurta tembelliği var yumurtalar klomene cevap vermediği için iğneye gectik artık. Dr um iyidir inşallah pek arastirmadim açıkçası. Sehrimdeki görmediğim son özel hastane son doktor. İnşallah olumlu sonuçlar alırım hayırlısıylaBir de iğneler klomen tabletten daha etkili ve daha az yan etkili.
75 lik mi kullanıyorsunuz?
Bu durumda hekimin infertil tecrübesi çok önemli. Esas sorununuz nedir bilmiyorum tabi. Ama güven duyacağınız bir hekim ve sağlık merkezi çok mühim.
Amin canım inşallah. Ben de 75 ml kullanıyorum iki 300luk kutu var elimde biri bitmek üzere. İnşallah vesile olur da Rabbim kavusturur melegime. 5. Senem bu sene yıprandım artıkinsallah canim saglicakla alayim darisi insallah saglikla sihatle sanada nasip olsun bende sanki 75ml kullandim 5gun sonra 100e mi cikarmisti oyle biseydi tam hatirlamiyorum 600ml lik kutuyu bitirmistim sonrada 300 mu 350likmi kutudanda az kalmisti onu hatirliyorum..insallah sende sonuc alirsin cnm bebisin gelir hemencik..
insallah allahim bian once saglikli hamilelik saglikli sihatli bebek nasip etsin dua ederim sanada insan yipraniyor tabiki beklemek cok zorAmin canım inşallah. Ben de 75 ml kullanıyorum iki 300luk kutu var elimde biri bitmek üzere. İnşallah vesile olur da Rabbim kavusturur melegime. 5. Senem bu sene yıprandım artık
Aminn canım Allah razı olsun. Rabbim hayirlisini sagliklisini versininsallah allahim bian once saglikli hamilelik saglikli sihatli bebek nasip etsin dua ederim sanada insan yipraniyor tabiki beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?