rochak HASRETİMSİN Kayıtlı Üye 12 Ekim 2012 651 21 318 Elazığ 31 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rochak #1 arkadaşlar elimde puregon 800 ünite kadar var lazım olan varsa hayır için vermek istiyorum ayın 21 inde açmıştım 28 gün kullanma süresi var
arkadaşlar elimde puregon 800 ünite kadar var lazım olan varsa hayır için vermek istiyorum ayın 21 inde açmıştım 28 gün kullanma süresi var
M meral78 Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2013 240 2 16 Ankara 1 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi rochak #2 rochak .!.: arkadaşlar elimde puregon 800 ünite kadar var lazım olan varsa hayır için vermek istiyorum ayın 21 inde açmıştım 28 gün kullanma süresi var Genişletmek için tıkla... -canım ben yarın başlıyorum yine tedavime ve bu iğneyi kullanıyorlar bende, eğer göndermek istersen ben kullanabilirim. Sende neden bu kadar arttı ilaç ? merak ettim kusura bakma..
rochak .!.: arkadaşlar elimde puregon 800 ünite kadar var lazım olan varsa hayır için vermek istiyorum ayın 21 inde açmıştım 28 gün kullanma süresi var Genişletmek için tıkla... -canım ben yarın başlıyorum yine tedavime ve bu iğneyi kullanıyorlar bende, eğer göndermek istersen ben kullanabilirim. Sende neden bu kadar arttı ilaç ? merak ettim kusura bakma..