Puregon ve merional birlikte kullananlar

Bayan hesap

Önce tevekkül inşallah bebek
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
75
98
88
Merhabalar kızlar ben dün tedaviye başladım. doktorum önce sadece puregon başlamıştı ancak akşam kan tahlillerimin çıktığını ve merionali de 3 gün kullanmam gerektiğini söyledi. içerik olarak aynı ilaçlara benziyor diye arayıp teyit ettim ikisini birlikte vuracakmışım. Bu konu da bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi?

Merhabalar kızlar ben dün tedaviye başladım. doktorum önce sadece puregon başlamıştı ancak akşam kan tahlillerimin çıktığını ve merionali de 3 gün kullanmam gerektiğini söyledi. içerik olarak aynı ilaçlara benziyor diye arayıp teyit ettim ikisini birlikte vuracakmışım. Bu konu da bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi?

Mrb öncelikle tedaviniz hayırlı olsun benim doktorumda tedavi m puregon ile başlayıp sonrasında merional eklemişti Daha sonrasında orgalutran da ekledi. Bir sorun oldugunu düşünmüyorum bana açıklama olarak yumurtalarının hepsinin aynı zamanda gelişmesini sağlamak için merionale basliyorum demisti . Tabii sizin durumunuz nedir bilemiuorum doktorunuza guvenin insallah olumlu neticelenir

Back