Cilt Bakımı Ürünleri Pürüzsüz bir cilt için..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
CİLT TİPİM:Burun bölgem yağlı ve siyah noktalarla dolu , yanaklarımda ise içi siyah bir sürü gözeneğim mevcut ama cildim genel anlamda yağlı değil. yanaklarımda minik minik kızarıklıklar ve ucu belli olmayan siyah noktalar var yağ bezesi gibi, sıktığımda hiç bişey çıkmıyor içinden. cildim devamlı pul pul oluyor..

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:Garnier yüz temizleme jeli, dermokil, avon anew kullanıpta hiç bir sonuç alamadığım temizleme jelleri.. nemlendirici olarak da vaseline krem, sebamed kullanıyorum fakat cildim hep pul pul oluyor.. argan yağı ve acı badem kremini de denedim yüzümde kızarıklık yaptı..

Ne kullanacağımı bilmiyorum la roche posay effaclar kullanmak istiyorum ama sanırım o da yağlı ciltler içinmiş cildi kurutuyormuş..
sabah uyandığımda yüzümdeki pürüzleri ve siyah noktaları bir nebze olsun azaltacak ürün tavsiyesi istiyorum..

aslında bir sürü bakım ürünü var hepside pahalı ve hiç bir işe yaramıyo kızlar ben haftada 1 yüzüme yumurta ve sütle maske yapıyorum yüzümü sıkılaştırıyo temizliyo ve güzel görünüm sağlıyo.hemde çook ekonomik yahu her evde bulunabilecek şeyler.
yazıyorum yapmak isteyen yapsın:

1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı sütü iyice karıştırıyoruz dinlenmeye bırakıyoruz

daha sonra önce su ısıtıp o suda yüzümüzü 3-5 dk buhara tutuyoruzz ve gözenekler açılıyo daha sonra temiz bir havluyla yüzümüzü kuruluyoruz. ve dinlenmeye bıraktığımız yumurtalı karışımı yüzümüze pamukla sürüyoruz yüzümüzde kuruyuncaya kadar bekletiyoruz 5 yada 10 dk. sonra ılık suyla yıkıyoruz daha sonra soğuk suyla yıkıyoruz. siyah noktalarda gidiyo. ve en önemliside yumurtada kokmuyo maske. öpüyorum hepinizi deneyin bakalım:16::16::16:

bnimde cildim böyle bişy çok temizlemekten siyah noktalrım geçti gibi ama o gözenekler ah onlar yok mu onlar gitmiyor. geçen sene çoka cayip derecede akne problemim vardı çok şükür geçti sınav dönemlerinde yüzüm bi kabarıyor yine ama olsun çok şükür. şimdi temizlik olayına geleck olursak 19 yaşındayım bu arada önceki yıllarda dove kullanıyrdum geçen sene dovenun gözenekli peelin sabununu kullanmaya başlamıştım ki aman sakın eğer yüzün akneliyse falan kullanma geçen sene avonun 3 bi arada temizleyicisi vardı onu kullanıyordum yakıyorsu suratımı ama bitirene kdar kullandım garnier 3 bi arada aldım yazın onu kullandım ta ki düne kadar garnierdan memnundum belki de siyah noktalarım bu sayede geçti temmuz ayından beri kullanıyordum ve siyah noktalarım cidden geçti dün bi kozmetik mağazsında cilt uzamanı sebamet sabun tavsiye etti onu kullandım dün çok hoşuma gitti ki 13 yaşlarında bi doktor bana bu sabundan vermişti ve ergenlik dönemimde sivilcem kırk yıld abi çıkardı bu sabun sayesinde sanırım nemlendirici kullanmıyorudm yanaklarım pul pul oluyordu dün selesta life zeytinyağlı nemlendirici aldım kendime kullanalı çok az süre oldu tabi bi kez kullandım :)) ama iyi gibi karışık yazdım şimdi ben şöyle yapmayı düşünüyorum kalan garinerimi peeling ve maske olarak kullanmaya devam edecm sebametin yüzü prüzsüzleştiren bi özelliği var sebamedle yüzümü temizlicm ve nemlendiricimi sürücm bu kadar yüz tipimiz benziyor bu arada bunu da söyliyim :))

Mrb kızlar :) karma bir cilde sahibim fazla olmasa da sivilce sorunum var.Diadermine marka yüz yıkama jelini tonik olarak gül suyu ve nemlendirici krem olarakda diadermine kremi kullanıyorum.Sivilceleri kurutmada gül suyu+bebek pudrası maskesi(Ama cildiniz kuruysa kullanmayın) ve innova kil maskesini kullanıyorum.Birde pişik kremi yüzde ki kızarıklıklara iyi geliyor.Bu ürünlerden memnun kaldım.Cilt tipinize göre ürün seçin ve düzenli kullanın faydasını görürsünüz.Umarım hepiniz istediginiz cilde kavusursunuz :)

merhaba bende yoğurt ve limon karışımı kullanıyorum: önce kese ve duş jeliyle yüzüme iyice kese yapıyorum ki gözenekler açılsın diye..yarım kase yoğurda yarım limon sıkıyorum karıştırıp yüzüme iyice sürüyorum 15 dk bekletiyorum hafif kurumuş karışımı yüzümden akıtıp tekrar kese ve duş jeliyle keseliyorum.haftada 2 defa uyguluyorum. ben çok faydasını gördüm cildim bebek gibi oldu. :) ama herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum.

bnimde cildim böyle bişy çok temizlemekten siyah noktalrım geçti gibi ama o gözenekler ah onlar yok mu onlar gitmiyor. geçen sene çoka cayip derecede akne problemim vardı çok şükür geçti sınav dönemlerinde yüzüm bi kabarıyor yine ama olsun çok şükür. şimdi temizlik olayına geleck olursak 19 yaşındayım bu arada önceki yıllarda dove kullanıyrdum geçen sene dovenun gözenekli peelin sabununu kullanmaya başlamıştım ki aman sakın eğer yüzün akneliyse falan kullanma geçen sene avonun 3 bi arada temizleyicisi vardı onu kullanıyordum yakıyorsu suratımı ama bitirene kdar kullandım garnier 3 bi arada aldım yazın onu kullandım ta ki düne kadar garnierdan memnundum belki de siyah noktalarım bu sayede geçti temmuz ayından beri kullanıyordum ve siyah noktalarım cidden geçti dün bi kozmetik mağazsında cilt uzamanı sebamet sabun tavsiye etti onu kullandım dün çok hoşuma gitti ki 13 yaşlarında bi doktor bana bu sabundan vermişti ve ergenlik dönemimde sivilcem kırk yıld abi çıkardı bu sabun sayesinde sanırım nemlendirici kullanmıyorudm yanaklarım pul pul oluyordu dün selesta life zeytinyağlı nemlendirici aldım kendime kullanalı çok az süre oldu tabi bi kez kullandım :)) ama iyi gibi karışık yazdım şimdi ben şöyle yapmayı düşünüyorum kalan garinerimi peeling ve maske olarak kullanmaya devam edecm sebametin yüzü prüzsüzleştiren bi özelliği var sebamedle yüzümü temizlicm ve nemlendiricimi sürücm bu kadar yüz tipimiz benziyor bu arada bunu da söyliyim :))

bende doktor tavsiyesi ile sebamed sabun kullandım fakat benim cildimi mahvetti. başta kurutur sonra düzelir dedi uzun süre kullandım daha kötü oldu. ama ben devlet has. gitmiştim belki de başndan def etmek için yollayıverdi :D herkes kendi kafasına göre ürünleri kullanmasın. yine de bi doktor kont. geçin.

Ben cildimi bir süre ihmal etmiştim ve gerçekten kendimi mutsuz hissediyordum, 3 haftadır düzenli olarak cildimi temizlemeye başladım ve cildimde gözle görülür bir canlılık oluştu. Gece yatmadan önce mutlaka cildimi temizliyorum(neutrogena deep cleanle), sonrasında tonikliyorum.(Clinique markalı) Sonrasında göz altı kremi ve nemlendirici sürüyorum mutlaka.(ikisi de innova'nın ürünler) Sabahları da zamanım varsa aynı şeyleri yapıyorum ama işe gittiğim günler sadece tonikliyorum ve güneş kremini sürüyorum(roc markalı)

Bunların haricinde haftada bir kere peeling yapıyorum.(1 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı mısır ununu karıştırıp 5 dakika boyunca uyguluyorsunuz) Haftada bir kere de yoğurt ve limon suyu maskesi yapıyorum(bu gerçekten çok faydalı bence) Bir de bol su içmek lazım.

Bu arada insan kendini güzel hissettikçe daha da güzelleşiyor bence :)

Back
X