puset mi?? port bebemi?? veya anakucagımı?? oyun halısımı??

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
aralık annneleri fikirlerinizi bakliyorum hafta sonu bunlardan birini alacam dün bi kaç yeri gezdim satıcılar kafamı karştırdı birinin alma gereksiz dediğini digeri alman şart diyor hangisini alcam bebeşime :51:

canim aralik annesi degilim ama yardimci olmak istedim 3 yasinda bi oglum var tecrubeli sayilirim:6:hepsi hem sart Hemde degil yani senin kullanma sekline bagli.Ben bebek arabasiyla beraber puset ve port bebe almistim arabaya takilanlardan yolculuk esnasinda kendi arabaniz varsa puset sart arka koltuga emniyet kemeriyle sabitleyip bebisini emniyete alabilirsin.Ama hani soyle carsiya pazara giderken pusetin ici cukur oldugu icin bebeklerin uzun sure icinde kalmmalarini doktorlar tavsiye etmiyo cunku icinde resmen kambur yatiyo.Bu yuzden alirsan eger cukur yerine bi havlu katlayip koymani tavsiye ederim ise yariyo:34:Eger cocuk arabasina takilanlardan bulursan port bebe cok kullanisli ben puseti tek araba yolculugunda kullandim gidicegimis yere port bebeyide almistim ilk aylar bebisin icin rahat bi yatak resmen istedigin sekilde yatirabilirsin.ama alti sert olanlari almaya dikkat et icinede Boyle kucuk bi sunger koyuluyo :34:cok kullanisli tavsiye ederim ama en fazla ay kullaniliyo pusette oyle.ana kucagi ben kullanmadim ama evde hic gerek yok diye dusunuyorum anasi varken ana kucagina gerek yok bence,oyun halilarida coook kucuk inanki bebegin hareket etmeye basladiginda ustunde tutman imkansiz onun yerine bi kac oyuncak alim yere kocaman bi battaniye atip kendi oyun halini kendin yap derim:34:Sana hayirli dogumlar arkadasim Allah bi havazda kurtarsin insallah,bebisede simdiden saglikli mutlu bi Hayat diliyorum:nazar:

ben de bu konuya kafa yormuş biri olarak fikrimi söyliyeyim,Bence port bebe çok gerekli değil bir ay belki kullanacaksın.Eğer aracınız varsa ana kucağı gerekli oto koltuğu olarakta kullanılıyo oda zorunlu diye bilyorum. Oyun halısı ben de almayı düşünüyorum bebekleri ne kadar renkli ve farklı oyuncaklarla karşılaştırırsak o kadar iyi zihinsel gelişim için.Ayrıca oyalamak için de işe yarar diye düşünüyorum üstüne oyuncak asılanlardan alıcam ben el-kol kasları için jimnastik olur.
Ben bebek arabası ve oto koltuğu-ana kucağı olanlardan aldım..

Merhaba, bende Aralık annesi değilim ama zamanında aynı konu benide çok düşündürmüştü. Hatta sonunda içinde portbebesi ve anakucağı (oto koltuğu olarakta kullanılabilen) olan chicco Nun pusetinden almıştım. Ama açıkcası portbebenin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sadece ilk 3 ayda çocuğu uzun süre dışarıda tutmak zorunda kalırsan düz yerde yatırma ihtiyacında gerekli bir parça. Ama emin olun çocuk o kadar küçükken zaten hiç o kadar uzun süre dışarıda kalmıyorsunuz. Sonra evinizde atmaya kıyamadığınız kocaman bir eşya kalıyor. Ben 2. Çocuğuma hiç kullanmadım. Ama size gerçekten güzel başka bir ürün önermek isterim. Çocuklarınızın odasında halı gibi kullanabileceğiniz çok farklı bir ürün var. Halı değil köpük malzemeden, temizliği çok kolay, hijyenik. Üstelik dolgulu olduğu için emekleme, yeni yürüme evresinde çok faydalı bir ürün. Desenleride çok eğlenceli. İncelemek isterseniz wwww.unigo.com.tr Den bakabilirsiniz. Ben hem oğlumda hemde kızımda kullanıyorum. İsterseniz odalarından resim gönderebilirim.

Ben 2012 kasım annesiyim. Bebeğime oto koltuğu ve oyun halısı aldım. Oyun halısını çok sevdi işten gelince ben yemek hazırlayana kadar koyuyordum çok severek çıldırarak oynuyordu. Şimdilerde içinde yatmasa da hala oyuncaklarıyla oynuyor. oto koltuğu da büyük nimet oldu bize. Arabada oraya buraya giderken çok kullandık. hatta düğüne falan gittiğimde oğlumu içinde uyuttum eve getirene kadar kucaklayıp çekiştirip çocuğu rahatsız etmemiş olduk. uzun yolculuklarda benim de elim kolum dinlendi. İkisini tavsiye ediyorum.

Merhaba, bende Aralık annesi değilim ama zamanında aynı konu benide çok düşündürmüştü. Hatta sonunda içinde portbebesi ve anakucağı (oto koltuğu olarakta kullanılabilen) olan chicco Nun pusetinden almıştım. Ama açıkcası portbebenin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sadece ilk 3 ayda çocuğu uzun süre dışarıda tutmak zorunda kalırsan düz yerde yatırma ihtiyacında gerekli bir parça. Ama emin olun çocuk o kadar küçükken zaten hiç o kadar uzun süre dışarıda kalmıyorsunuz. Sonra evinizde atmaya kıyamadığınız kocaman bir eşya kalıyor. Ben 2. Çocuğuma hiç kullanmadım. Ama size gerçekten güzel başka bir ürün önermek isterim. Çocuklarınızın odasında halı gibi kullanabileceğiniz çok farklı bir ürün var. Halı değil köpük malzemeden, temizliği çok kolay, hijyenik. Üstelik dolgulu olduğu için emekleme, yeni yürüme evresinde çok faydalı bir ürün. Desenleride çok eğlenceli. İncelemek isterseniz wwww.unigo.com.tr Den bakabilirsiniz. Ben hem oğlumda hemde kızımda kullanıyorum. İsterseniz odalarından resim gönderebilirim.

bende port bebeyi gereksiz görüyorum ama hevesim var :49:
oglum inş yılbaşına dogacak zaten pek dışarı çıkmam hastane dışında
bahsettiğiniz ürünü bulamadım resim yollarsanaız sevinirim şimdiden tşk :34:

valla hepsinden aldım
ev tipi ana kucagı aldım
araba tipi ana kucagı (puset) aldım
bide port bebe takımı çanta ve yatak olandan aldım napıyım ilk çocugum herşeyi tam olsun dedim :34:

Back
X