Merhaba, bende Aralık annesi değilim ama zamanında aynı konu benide çok düşündürmüştü. Hatta sonunda içinde portbebesi ve anakucağı (oto koltuğu olarakta kullanılabilen) olan chicco Nun pusetinden almıştım. Ama açıkcası portbebenin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sadece ilk 3 ayda çocuğu uzun süre dışarıda tutmak zorunda kalırsan düz yerde yatırma ihtiyacında gerekli bir parça. Ama emin olun çocuk o kadar küçükken zaten hiç o kadar uzun süre dışarıda kalmıyorsunuz. Sonra evinizde atmaya kıyamadığınız kocaman bir eşya kalıyor. Ben 2. Çocuğuma hiç kullanmadım. Ama size gerçekten güzel başka bir ürün önermek isterim. Çocuklarınızın odasında halı gibi kullanabileceğiniz çok farklı bir ürün var. Halı değil köpük malzemeden, temizliği çok kolay, hijyenik. Üstelik dolgulu olduğu için emekleme, yeni yürüme evresinde çok faydalı bir ürün. Desenleride çok eğlenceli. İncelemek isterseniz wwww.unigo.com.tr Den bakabilirsiniz. Ben hem oğlumda hemde kızımda kullanıyorum. İsterseniz odalarından resim gönderebilirim.