- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 32
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
ayırtt ettiğimden değilde bildiğiniz çingene pembesi ilk çocuk olunca heves ediyor insan pembe yerine mavi fri falan istiyor. bebek arabası alıcam pusetli pusetsiz mi olsun bilemedim teyzesi vereyim diyince renkten dolayı muammada kaldımPuset ortusu nedir tam olarak bilmiyorum ben
Ama cocuklar icin renk ayirt etmenin manasiz olacagini dusunuyorum.
onları gördüm tamamen kaplıyor ise ondan alabilirim bosa pusete para vermek istemiyorum varken bi rengi beni muammada bırakmıştıPuset ic kilif olarak alirsaniz. Ornegin Anakucağı Kılıfı gibi Ic kısmını tamamen kapliyor. Hem bebegi de terletmiyor
Alin kullanin deneyin. Baktiniz olmuyor kendiniz alirsiniz. Ben travel set almistim,buyuk parcasi besik yerine kullanildi. Besik almadim mesela. Disarida hic kullanmadim o parcasini,araba koltuguna benzeyen puseti vardi onu kullandim bebek arabasiyla.ayırtt ettiğimden değilde bildiğiniz çingene pembesi ilk çocuk olunca heves ediyor insan pembe yerine mavi fri falan istiyor. bebek arabası alıcam pusetli pusetsiz mi olsun bilemedim teyzesi vereyim diyince renkten dolayı muammada kaldım
çok şekermiş aynen ben öyle yapayım en iyisi teşekkür ederimm :)Bak boyle kilif olarak milyon tane model bulabilirsin canim
Eki Görüntüle 2190686
bedava vericek alıcamda kaplıyorsa alayım dedim :) daha neleri var banyo küveti falan ama pembe almış işte ilk heves herkestee :) onu falan önemsemiyorum alıcam onları çocuk yıkanırken bişi olmazda. kıyafetleri falan hep pembe kullanmadıkları bile kaldı hepsi yapcak bişi yok artık napalım :)Tamamen kaplıyor
Eğer bedava puset verecekse al bence :) çok pahalandı çünkü
Renkleri bile cinsiyetçileştirdik..
Örtüler hakkında bilgim yok. Ama ben oğluma her renk kullanıyorum. Kime ne?
Alin kullanin deneyin. Baktiniz olmuyor kendiniz alirsiniz. Ben travel set almistim,buyuk parcasi besik yerine kullanildi. Besik almadim mesela. Disarida hic kullanmadim o parcasini,araba koltuguna benzeyen puseti vardi onu kullandim bebek arabasiyla.
instagramda dikişlerim diye bi sayfa vr. bakın derimmerhaba hanımlar. bebeğim olcak eşimin teyzesinin kızının puseti varmış hiç kullanılmamş ama pembe. bizimde erkek bebeğimiz olcak. puset örtüleri gördüm internnet bunlar örtünce pusetin hepsini kaplıyor mu yoksa sadece örtü amaclı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?